Menu

Bo Sundahl: Vi er super stolte over at vi spiller op med kvindeligaens nummer 1.

image
Frederik Hestbjerg
13. september 2023 kl. 21:27
Trods et nederlag på 2-0 til Kolding IF, så var det en fortrøstningsfuld cheftræner, der udtalte sig efter kampen og knock-outet til Kvindeligaens nr. 1.

Det bliver til et nederlag på 0-2 og et knock-out i Kvindepokalen i dag, hvorfor bliver resultatet som det gør?

- Det er en lige kamp hele vejen igennem og vi får ikke scoret, da vi har momentum i første halvleg. Så må vi også erkende at som kampen skrider frem, så har Kolding lige lidt mere at give af, det er nu ikke fordi de har mange åbne chancer. De får et 1-0-mål og så synes jeg dommeren taber lidt overblikket, da han giver Ajla Habibovic sit andet gule kort og så rødt ovenpå en fejlkendelse. Det lukker kampen med 10 minutter igen, hvor kunne have lagt det sidste pres.

Er I skuffet over at ryge når I spiller så godt eller I skuffet over at I brænder de chancer i gør mod et hold som Kolding?

- Vi er super stolte over at vi spiller op med kvindeligaens nummer 1. De skifter 3 spillere i pausen, det er der en god grund til. Det er fordi vi sætter dem under pres og viste dem at vi kunne spille fodbold. Jeg synes vi skaber mest i første halvleg og er godt med de første 15-20 minutter i anden halvleg. Så nej, jeg er super stolt over præstationen.

Så selvom I ryger ud, så er der stadig masser positivt at hente fra kampen?

- Selvfølgelig. Vi spiller en super kamp indtil de får scoret.

Kunne man have gjort noget anderledes?

- Det kunne man sikkert, men det skal jeg hjem og tænke over.

Der var en række udskiftninger i dag på flere positioner, har kampen i dag givet dig lyst til at justerer yderlig til kampen mod B.93 på lørdag?

- Nej. Vi havde lagt en gameplan i lørdags, der varer fra Østerbro-kampen til kampen mod B.93-kampen. Planen mod B.93 ligger allerede klar, men den skal selvfølgelig justeres lidt ovenpå Ajlas røde kort.

Luk