Menu

Bo Sundahl om træningskampe: Derfor spiller vi mod drengehold

image Arkivfoto
Frederik Hestbjerg
06. februar 2023 kl. 12:10

Den står på solid vintertræning i januar, februar og marts i Odense Q. Spillerne mødte første gang ind til træning i midten af januar og siden da har den står på 4-5 ugentlige træninger.

Den står dog også på mere end bare almindelige træning. Der er nemlig også planlagt en lang række træningskampe. Pt. er følgende planlagt:

  • Årslev U15 Drenge - D. 4/2 - Endte med et 3-0 nederlag.
  • Næstved HG - d. 11/2
  • Holstein Kiel - d. 18/2 
  • Sanderum U15 Drenge - d. 26/2
  • Varde IF - d. 4/3
  • ASA Aarhus - 12/3
  • Vildbjerg d. 19/3
  • Dalum/Næsby d. 25/3

Vi tog en kort snak med Bo Sundahl omkring valget af modstandere og hvorfor man har valgt at inddrage 2 drengehold i opstarten:


 

Hvorfor er valget faldet på disse modstandere?

 

 - Vi plejer at have nogle rigtig fine kampe mod diverse u15 drengehold. De har altid et par spillere som er os fysisk overlegne plus de bevæger sig og presser os lidt hurtigere end vi er vant til. Det betyder at vi er nødt til at tænke lidt hurtigere for at kompensere, plus vi får trænet vores possession elementer rigtig fint.

- Desuden har vi ikke ret mange muligheder for træningsmodstandere lokalt, da det eneste lokale hold med divisionsniveau er Dalum/Næsby. Derefter skal vi til Kolding, Varde eller Århus for at finde modstandere.

 

Hvad får man ud af at spille mod drengehold?

 

- Som sagt så presser de os på tempo og fysisk, så det er et godt alternativ til at møde hold fra kvindeligaen.

 

Hvad skal træningskampene bruges til mere overordnet

 

- De første kampe her i januar og februar skal bruges til at se alle spillere an og komme i den rigtige fysiske form. Når vi kommer forbi vores træningsweekend i starten af marts, så tuner vi ind på de spillere som er i spil til start 11 i sæsonpræmieren mod AAB på Odense stadion.

 

Der er gratis adgang til alle træningskampe og du kan følge med på Odense Qs facebook & Instagram side, hvis du gerne vil se hvornår på dagen kampene spilles.

Luk