Menu

Bo Sundahl: Fortjent resultat, på en dag hvor kollektivet leverer

image
16. august 2021 kl. 07:50
Det var lettere tilfreds cheftræner vi fangede efter dagens kamp mod Dalum-Næsby. 2-0 blev resultatet, med et mål i hver halvleg.

Bo Sundahl, 2-0, kan du tage os igennem kampen i dag?

“Ja, vi vinder 2-0 i dag og det synes jeg er meget fortjent, det er kollektivet der leverer i dag. Jeg synes personligt at alle holder et fint niveau. Første halvleg starter lidt usikkert, men jeg synes at målet til 1-0 fjerner en del stress fra vores skuldre og gør at vi kan spille mere frit. 2. Halvleg startede rigtig godt, vi får et hurtigt mål og det giver selvfølgelig momentum. Jeg kunne dog godt tænke mig at vi får lukket kampen, vi har også chancerne til det”

 

Og til sammenligning med sidste uge, ser du så nogle forbedringer?

“Det er svært at sammenligne de 2 kampe. Jeg synes at Herlufsholm er et bedre hold og de kom også med mere. Næsby kom med et mere defensivt udgangspunkt, og det giver os flere muligheder på midtbanen i forhold til at få skabt chancer. Samtidig skal man huske at de her lokalopgør, hvor flere af spillerne har en fortid hos begge hold, de lever deres eget liv - havde vi ikke fået det mål til 1-0 før pausen, så havde kampen udviklet sig på en helt anden måde”

 

Men er der så noget der er blevet internt sammenlignet med sidste kamp?

“Ja, jeg synes vores defensiv har oppet sig meget i forhold til sidste uge. Lea Duus foretog en række gode beslutninger i dag og var stærk på bolden og der blev generelt spillet godt i forsvaret i dag. Offensivt fungerer det også godt, men i takt med at udskiftningerne kom så synes jeg at fejlprocenten offensivt blev for stor. Jeg kunne tænke mig at få lukket kampen noget hurtigere, og det bliver svært med en højere fejlprocent.”

 

Sarah Sundahl var vikarierende CB i dag, i stedet for Arna, kan du hvorfor?

“Ja, Arna fik i går et slag som gjorde at hun havde nogle problemer med nakken. Vi sparede hende i dag, men hun er klar til at give den gas til kamp i næste uge.”


Og dagens spiller blev Hvidbak, kan du sætte et par ord på hendes præstation?

“Ja, Hvidbak holdte et højt kontinuerligt niveau igennem hele kampen. Hun fik løst både sine defensive og offensive pligter, så selvom det hverken blev til mål og assists, så vil jeg mene at det var dagens bedste præstation”

Luk