Menu

Bo Sundahl før B.93 : "Vi vil gøre alt for at få 3 point med hjem"

image
Frederik Hestbjerg
16. april 2022 kl. 09:15
Selvom Odense Q stadig har de første point til gode i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation, så kan cheftræner Bo Sundahl stadig finde en række lyspunkter og positive noter, der antyder en positiv retning.

To gange 2-1 nederlag, det er hvad det er blevet til for Odense Q i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation. På trods af dette er der stadig noget positivt at finde, det mener cheftræner Bo Sundahl. Han ærgrer sig dog over at han og Odense Q har været tvunget til at spille et nyt forsvar: 

En sæsonpremiere er altid svær og man skal have marginalerne med sig for at komme godt fra start. Desværre har vi været ramt af skader bagkæden og har måtte spille et nyt forsvar sammen igen. Selvom den nye unge konstellation har gjort det over al forventning, så har det helt sikkert kostet os nogle marginaler i opstarten og i de første kampe. De første kampe har vist at rækken består af gode seriøse hold, som er utrolig jævnbyrdige. 

 

Positiv udvikling trods manglende point

 

Selvom det første point lader sig vente, så er der stadig en lang række punkter, hvor cheftræneren vil fremhæve noget positivt. Bo Sundahl ser nemlig en klar udvikling for de unge spillere, som blev rykket op i sommeren 2021, de får både mere spilletid, men viser også en god udvikling.

“Det er selvfølgelig træls at stå med 0 point efter 2 kampe, men der er stadig mange ting vi kan være tilfredse med. Først og fremmest har indsatsen ikke fejlet noget og vi har mange spillere som har leveret gode præstationer. Specielt vores helt unge spillere er inde i en god udvikling og ser markant stærkere ud end i efteråret. Så det mest positive må være at spillerne har vist at der er potentiale til endnu mere.“ Uddyber Bo.

 

 

Klar mission på Østerbro - Point på kontoen

 

Næste kamp er på Østerbro her hedder modstanderen B.93 og der er ikke meget at rafle om for Bo Sundahl og Odense Q. Missionen er klar - Der skal 3 point på kontoen. Her kan man så stille spørgsmålet; Hvorfor skal det lykkedes denne gang, når det er ikke er lykkedes i de 2 foregående kampe at få 3 point?

“Fordi vi skal have point på kontoen, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at spille med om oprykning. Og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at hente 3 point med hjem til Fyn.“ Udtaler cheftræneren

 

B.93 er også en modstander som ligger godt til Odense Q. På udebanen har Odense Q nemlig ikke registreret et nederlag i over 4 år, mens at de seneste 4 opgør har haft 1 mål til forskel. Derfor er der også en cheftræner, der tror på sejren og som er forberedt på dagens modstander

“Vi har de seneste par sæsoner spillet mange kampe mod B93 så vi kender hinanden rigtig godt – og det er altid tætte kampe hvor holdene har hver sine perioder i kampen. B93 er et rigtig stærkt possession hold, hvor vi typisk har svært ved at være spilstyrende som vi ellers har for vane i mange kampe. Resultaterne i de sidste 4 kampe (1-0, 1-2, 2-1, 1-2) viser også at vi igen snakker marginaler mellem 0 eller 3 point. Men vi er godt forberedt at har også par justeringer med i ærmet, så B93 ikke forberedt på alt det vi kan finde på”  Afslutter Bo Sundahl.

 

Kampen spilles kl. 14.00 på Østerbro Stadion.