Menu

Bo Sundahl før ASA : Flere byder sig til og formen er bedre end i efteråret!

image
Frederik Hestbjerg
05. marts 2021 kl. 20:00
4 på stribe er normalvis et brætspil, men det kan også blive til den 4 sejr i sæsonen over ASA Aarhus lørdag

Kan det blive til på 4 stribe? Hvorfor giver ASA altid god modstand? Og hvad fik man ud af at spille mod et Danmarks bedste kvindehold? Vi vendte det hele med Bo Sundahl, inden lørdagens kamp mod ASA Aarhus.

 

1. Det blev til et 3-0 nederlag mod Brøndby - Hvad er din umiddelbare reaktion her et par dage efter kampen? Fair resultat? Var der spil til mere?
- Der var igen tvivl om at Brøndby var bedre i første halvleg. Men vi spiller en rigtig fin kamp og som kampen udviklede sig i 2h halvleg så var vi noget ærgerlige over at stå med et 0-3 nederlag til sidst. Vi havde momentum og de største chancer i 2h indtil de scorer på en contra efter 71 min. Havde været spændende at se hvordan kampen havde udviklet sig, hvis vi havde fået udlignet.

2. Næste weekend starter oprykningsspillet op igen. Har du fået de svar du søgte i vinterstarten?

- Ja vi er klar. Vi har flere spillere som virkelig er begyndt at få produkt på deres aktioner og hele truppen er kommet i endnu bedre form end i efteråret. Vi glæder til at åbne på hjemmebane.

3. Første modstander er ASA Aarhus. 4. gang i møder dem – De 3 første gange har givet nogle resultatmæssigt spændende kampe. Hvorfor det? Og hvad skal I gøre for at kampen falder ud til jeres fordel igen?

- For det første er ASA et af de bedste hold i 1. division (efter os), så ASA er aldrig nemme at spille imod. Trænerne er også meget ihærdige og velforberedte ligesom at holdet er rimelig velorganiseret, så man får sjældent gaver foræret på den parameter. Vi havde dog et pænt overtag i det seneste opgør i ASA på deres lidt ujævne græsbane. Kan holde det momentum så vil vi have endnu større fordel på kunstgræs.

4. I kan matematisk sikre jer videre avancement, hvis i vinder - Påvirker det?
Ja helt sikkert. Vi vil gerne sikre oprykningen på lørdag på hjemmebane.

5. Slutteligt - Hvad skal man som tilskuer/seer bemærke når i spiller d. 6?
- Jeg synes i skal læne jer tilbage og nyde kampen. Pigerne har arbejdet rigtig hårdt i januar og februar og de vil gerne underholde med noget seværdig fodbold, så det satser vi på vi kan levere.

Luk