Menu

Bo Sundahl før AaB: Vi skal finde de samme dyder frem i Aalborg som mod Sundby

image Sidst vi spillede mod Aalborg var der god grund til at juble.
Frederik Hestbjerg
16. april 2021 kl. 08:09
Efter 2 ugers pause grundet landsholdet, er Odense Q klar til at drage til Aalborg, hvor der igen skal kriges 3 point hjem

Efter en god pause grundet landskampe er bolden klar til blive rullet igen i oprykningsspillet til Gjensidige Ligaen. Næste modstander for Odense Q er AaB, derfor drager holdet til Aalborg lørdag d. 14. Vi fangede cheftræner Bo Sundahl til en snak om den kommende kamp og hvad det betyder for holdet at de skal spille uden den vante anfører de resterende kampe.

 

Tennas karrierestop har vi været bekendt med i 4 måneder

 

Tenna Kappel har nu officielt stoppet karrieren, vil det betyde noget for hvordan i spiller fremadrettet? Og hvem vil overtage anførerbindet? Hvad betyder det for resten af holdet at den mest erfarne spiller er stoppet?

"I forhold til vores spillestil så ændrer det ikke noget at Tenna er stoppet. Det har været planlagt i 4 måneder, så det har vi selvfølgelig disponeret efter og prøvet forskellige ting af i opstarten. I forhold til lederskabet i truppen, så har Tenna selvfølgelig haft en vigtig or stor rolle i Odense Q gennem mange år. Ingen kan her træde i Tenna sko på kort sigt. Vi har derfor lavet et lille ”leder team” med Kamilla Ø som frontfigur og anfører. Det team skal i fællesskab overtage arven efter Tenna"

Sidste kamp gik jo meget godt, i fik en sejr og afholdt Sundby fra at score. Hvorfor lykkedes det mod Sundby? Hvad skal der til at for at dette lykkedes i næste kamp?

"Der var rigtig meget der lykkedes godt mod Sundby. Der var stor kvalitet i vores boldomgang og vi var meget koncentrerede og fokuserede når Sundby havde bolden. En af vores bedste kampe på flere parametre - med undtagelse af vores effektivitet foran mål. Det er de samme dyder vil skal have med til Aab, hvis vi skal have 3 point med hjem. Aab har nogle stærke individualister i front, som vi ikke må få for meget plads. Her vil vi helt sikkert blive straffet hvis vi ikke er kloge og har kvalitet i vores boldomgang"

 

Lang stime skal sikre 3 point

 

I har tidligere spillet mod AaB både før sommerferien 2020 og tidligere i pokalen. Kan i bruge resultaterne fra de kampe til noget?

"Ja begge kampe har været meget tætte og kunne have været gået begge veje. Ved sidste kamp i Aalborg førte vi 2-0 ved pausen og endte med at tabe 4-2. Det viser at AAB er et hold som kæmper til det sidste."

4. AaB er et af 2 Gjensidige-hold i rækken, vil i gribe kampen anderledes an, sammenlignet med de andre 1. divisions hold?

"Nej. Vi kan bedst spille på vores egne præmisser. Men det er da klart at står der 1-1 10 min før tid, så satser vi ikke hele butikken for at jagte alle 3 point. 1 point ude mod en af konkurrenterne til oprykning vil være et fint resultat."

Slutteligt - Hvorfor er det at Odense Q løber med sejren?

"Vi kommer med momentum og masser af selvtillid efter 8 måneder med gode resultater"

 

 

Kampen spilles kl. 14 på Aalborg Portland Park. Det er ikke muligt at se kampen på stadion, vi arbejder på en streaming løsning

Luk