Bo Sundahl efter Vildbjerg: "Det er første gang vi har skabt så mange gode offensive sekvenser mod Vildbjerg."

image
Frederik Hestbjerg
08. august 2022 kl. 12:20
En solid første halvleg med 3 mål var hvad der skulle til for at få sæsonens første sejr.

1. Division blev kickstartet i sidste weekend, hvor modstanderen hed Vildbjerg. Det var et forandret Odense Q-hold der var taget afsted. Flere erfarne spillere har henover sommerferien taget til andre klubber, derfor var der også flere nye navne med på holdkortet.

Det blev til en 3-0 sejr, efter 3 mål i første halvleg. 2 af Kamilla Ørskov Jensen, mens at debutanten Helga Marie Gunnarsdottir scorede 1.

Efter kampen fangede vi cheftræner Bo Sundahl til en kort snak om kampens forløb og hvad man skal forvente af dette års 1.division, når man har mødt mange af holdene mange gange, de sidste par sæsoner.

1. Kan du sætte et par ord på kampens forløb?

Synes vi starter utrolig stærkt og får bekræftet at vi har et meget spændende hold med mange offensive kvaliteter. Vi har mødt Vildbjerg mange gange de sidste 2-3 sæsoner, men det er første gang vi har skabt så mange gode offensive sekvenser mod Vildbjerg. De var tæt på at blive løbet over ende i første halvleg og var i min optik heldige med kun at være bagud 0-3 ved pausen.

Vildbjerg får dog lavet nogle justeringer i pausen og anden halvleg bliver en mere lige affære hvor der er god intensitet og mange dueller. Men selvom spillet mere lige, så var det stadig os der producerede de fleste chancer.

1. Det er mange af de samme hold i kender fra tidligere, er der noget nyt at hente denne gang?

Vi må sige at holdene i 1 division kender hinanden rigtig godt, da vi har mødt hinanden mange gange de sidste 2 sæsoner. Hvis vi kigger på Varde, Vildbjerg, HG Næstved og til dels Dalum/Næsby så er der mange gamle kendinge på holdene, mens AAB og B93 har haft stor udskiftning i truppen. Østerbro har vi kun mødt en gang. Det nye må være at der er flere hold der ligesom os selv har løftet hele set-up’et omkring 1. holdet. Det gælder i hver fald AaB, B93 og HG Næstved.

1. Kan du beskrive de 3 mål

Vi scorer efter 2 indlæg fra siderne og et hjørnespark. Alle tre mål bliver scoret efter vi får headet eller prikket bolden ind mellem venner og fjender. Faktisk lidt atypisk da vi brænder 3-4 chancer hvor vi er helt fri foran mål.

1. Hvordan føles det at være i gang igen?

Det er super dejligt og en stor lettelse for trænerteamet at det potentiale vi ser til træning også kan omsættes i kampene. Det er ikke nogen hemmelighed at det har været hårdt forår for både trænerne og truppen, hvor vi mange gange følte det var stolpe ud.

1. I forhold til hvad i har trænet i løbet af sommerferien, kunne du så se det i kampen?

Nu er det ikke det store vi har trænet i sommerferien 😊 udover at holde formen ved lige – og der går også 2 uger mere inden holdet er i rigtig kampform. Men det var dejligt at se at mange af de ting vi arbejdede med i foråret forsat hænger ved.