Menu

Bo Sundahl efter Varde IF: "Mål fra 40 meter opsummerer meget godt vores sæson"

image Arkivfoto: Vejret var nogenlunde det samme sidst at Odense Q og Varde IF tørnede sammen.
Frederik Hestbjerg
30. april 2022 kl. 20:45
På et mål i 1. halvleg blev det til endnu et nederlag da Odense Q var taget til Varde for at spille bundbrag i Gjensidige Kvindeligaen Kvalifikation

NB: Da Varde IF IKKE kunne levere videostream eller VEO-stream af kampen kommer der kun interview med cheftræner Bo Sundahl. 

5 kampe inde i kvalifikationsspillet og stadig det første point til gode. Det har med andre ord ikke været det kvalifikationsspil som man havde håbet på fra Odense Qs side af. Lørdag eftermiddag kunne man noget overraskende indkassere et 1-0 nederlag til Varde IF, der vandt kampen ved at score deres første mål i kvalifikationsspillet. 

Vi tog en snak med cheftræneren om kampen og hvad der kan udledes af denne.

 

Endnu et nederlag og endnu en skuffelse, er der noget positivt man kan tage med fra denne kamp?

"Det positive var at vi spiller en rigtig fin 1. halvleg og lykkedes med mange af de ting vi havde fokus på. Vi ved at det er svært at skabe kampen ude mod Varde på en dårlig græsbane, men det lykkedes faktisk overraskende godt og vi tilspiller os mange fine chancer. At vi så ender med at være bagud 0-1 på et mål hvor Varde scorer fra 40m opsummerer meget godt vores forår indtil nu"

 

I er bagud ved pausen, hvad gør i 2. Halvleg for at ændre dette? 

"2. Halvleg bliver mere ustruktureret og præget af individuelle aktioner og tilfældigheder. Vi skifter derfor efter 60 min til 3-5-2 så vi har flere offensive spillere til at opsøge tilfældighederne. Vi har igen flest chancer, men det lykkedes os aldrig at sætte Varde under et tungt pres. Vi fik ellers forløsningen og bolden i nettet efter ca 60 minutter, men igen må vi erkende at marginalerne ikke er med os. Linjedommeren dømmer indlægget ude over baglinjen, hvilket i mit univers er en fysisk umulighed, når bolden også rammer forsiden af overlægger og springer i spil"

 

Varde er på papiret det hold som må formodes at være ringest. Gør det ekstra ondt at tabe denne kamp? 

"Vi havde brug for en succesoplevelse, så det gør helt sikkert ondt at den ikke kom mod Varde, som vi havde håbet."