Bo Sundahl efter træningskamp: Vores offensive omstillinger og afslutningsspil begynder at tage form.

image Arkivfoto
Frederik Hestbjerg
14. februar 2023 kl. 10:12

Weekendens træningskamp bød på en 3-1 sejr over Næstved HG. Anna Krogh & Ajla Habibovic var ophavskvinderne til målene, dermed fik Odense Q sin første "rigtige" sejr i denne vinteropstart.

Vi fangede cheftræner Bo Sundahl til en kort snak om kampen og dens betydning.

3-1 sejr, kan du sætte et par ord på kampen?

Ja det var en god træningskamp hvor begge holde havde nogle stærke perioder. HG var bedst på bolden i 1h mens vi fik overtaget og sluttede godt af i 2h. Chancemæssigt virkede vi en tand farligere end HG set over hele kampen.

Hvad lykkes og hvad lykkes ikke i kampen?

Vores offensive omstillinger og afslutningsspil begynder at tage form. Synes vi bliver farligere og farligere på omstillinger og scorer denne gang to flotte mål efter indlæg fra siderne. Noget vi har haft som fokus i lang tid.

På negativsiden synes jeg vi svinger for meget i possessiondelen. Vi har nogle perioder i kampen hvor vi stresser med bolden og smider nemme bolde væk i opbygning. Det skal vi have forbedret inden sæsonstarten .

Hvad fortæller sejren dig om hvordan vinterstarten har været?

Kampen bekræfter helt sikkert at vi er på rette spor og at vi niveaumæssigt kan spille med om oprykning. I efteråret lykkedes det os ikke at score et eneste mål mod HG i de to kampe, så det var ekstra dejligt med 3 mål.

Har sejren nogen betydning generelt?

Sejren giver selvfølgelig ingen point på kontoen, men giver selvtillid til spillerne og bekræfter dem i at vi har et godt hold. Vigtig mental parameter i og med vi har en meget ung trup.

Hvad skal forberedes til næste træningskamp?

Næste kampe bliver en kamp hvor vi stiller et fælleshold med U18 mod en tysk modstander. Her skal jeg se nogle de spillere som ikke har været helt så meget i aktion endnu – og se hvordan de agerer når de spilstyrende spillere ikke er med.

Næste kamp er på lørdag når et blandt U18 & Senior Odense Q møder Holstein Kiel.