Bo Sundahl efter Østerbro: Det er nat & dag i kampen

image
Frederik Hestbjerg
18. september 2022 kl. 19:29
Selvom at Odense Q var foran, så blev det ikke til 3 point mod Østerbro IF. Svanerne måtte forlade Fælledparken med et 3-1 nederlag, som blev skabt på en turbostart af Østerbro, som efter pausen scorede 2 mål på 2 minutter. Vi fangede cheftræner Bo Sundahl til en snak om kampen

For os der ikke var til stede i Fælledparken, hvilken kamp var man så tilskuer til?

BS: Tilskuerne så vores potentiale og vores svagheder. I de første 35 min var der kun et hold på banen. Vi sidder tungt på spillet, skaber pænt med chancer, kommer foran på flot mål og jeg mindes ikke at Østerbro har en aktion i vores felt i denne periode. Efter 35 min får Østerbro sat et par gode angreb op vi ser pludselig usikre ud i defensiven. Men meget symptomatisk brænder vi en 100% fri-løber kort før pausen.

I starter med at komme foran, hvorfor lykkedes det for jer?

Vi spiller rigtig godt de første 35 min. Jeg er mere forundret over hvordan vi kun kan føre 1-0.

I går til pause og er foran, og hvordan er troen på tingene der?

Vi er meget fortrøstningsfulde da vi generelt har spillet rigtig godt. Men de sidste 10 min var også en advarsel om det hurtigt kunne vende. Fokus var derfor at holde det gode momentum men hele tiden være opmærksom på vores restforsvar mm.

2. Halvleg er målt på mål på Østerbros præmisser - Hvorfor lykkedes det dem at score 3 mål?

De scorer 2 mål på 2 minutter i starten af halvlegen hvor vi ikke ser ret godt ud defensivt. Det vender kampen på hovedet og resten er halvlegen er en rodet affære hvor vi prøver at jagte en udligning. Det 3. mål er et selvmål efter et indlæg kort før slutfløjtet. Igen meget symptomatisk for kampen.

Ville du havde grebet kampen an anderledes i retrospekt?

Vi havde jo masser af tid hjem i bussen til at efterrationalisere, men synes ikke der var så meget vi kunne gøre anderledes fra bænken. Forberedelserne har jo også være ok, når vi starter så stærkt som vi gjorde de første 35 min.

Selvom det bliver til et nederlag, er der så noget positivt at tage med fra kampen?

Det positive er at vores niveau i perioder er rigtig fint. Holdet har potentiale. Men vi må også erkende at vi er skrøbelige og mangler rutine når det ikke kører eller vi møder modgang. Det er der heller ikke noget overraskende i. Vores hold i går bestod af 9 førsteårs og 2 spillere som kommer fra KS i foråret. Her kan vi ikke forvente at de har løsningerne når det er svært på banen.

Hvad skal der rettes op på til på søndag?

Vi skal helt sikkert score på flere af vores chancer, men hvordan vi retter op på det er jeg ikke sikker på vi har løsningen til. Så vi vælger nok at arbejde med vores restforsvar, defensive omstillinger og opdækning i feltet. Der er der vi er mest sårbare p.t. i kampene.