Menu

Bo Sundahl efter 7-0: Første halvleg går ligesom vi har håbet på

image
Frederik Hestbjerg
01. oktober 2023 kl. 22:12
Det var en glad og tilfreds cheftræner, der udtalte sig efter den store 7-0 sejr over Sundby BK.

7-0 i dag, hvorfor bliver det en så sikker sejr?

- Vi lykkedes rigtig godt i første halvleg med at lægge et højt tryk. Det betyder, at vi sætter Sundby under maksimalt pres, erobrer mange bolde i deres opbygning og får vendt spillet rundt, ligesom vi havde håbet og arbejdet på.

 

Er man så utilfreds, når man fører 5-0 og dominerer ved pausen, at det så 'kun' bliver til 7-0?

- Nej. Jeg vil gerne rose Sundby for deres 2. halvleg. De presser godt og gør, at vi ikke kan holde ordentlig fast i bolden, og så bliver kampen lettere rodet i de første 20 minutter, samtidig skifter vi også 5 mand i kampen. Vi får dog styr på det i de sidste 20 minutter og har nok også chancer til et enkelt mål mere.

 

Ovenpå sådan en kamp, er der så noget, hvor du tænker, at det lykkedes jer ikke med? 

 - Jamen, anden halvleg lykkedes vi ikke med vores possession og boldomgang, og det var under niveau. Første halvleg har jeg ikke mange negative ting at sige om.

 

Hvad kan man tage med fra denne kamp, når det er en stor sejr mod et bundhold?

- Helt afgjort. Vi har jo aldrig set så mange fans til en OB Q, så de fik forhåbentlig lidt underholdning og masser af mål, så det kan vi bruge. Så kan vi også bruge det, at vi lykkedes med vores høje pres. Det er ikke altid, det lykkedes, heller ikke imod svagere modstandere, hvor det kan være, at man knækker over eller oplever mange omstillinger imod en, og det lykkedes vi jo med i første halvleg.

 

Hvad er begrundelserne for, at Ajla ikke starter inde, og udskiftningerne i centerforsvaret i pausen, når det nu kørte meget godt?

- Arna og Ida har døjet lidt med noget i baglåret, og det var hele tiden planen, at de skulle spille maksimalt 60 minutter. Ajla har været stærk i ugens løb, men kommer fra en periode med karantæne og småskader, så må hun jo ind på banen og vise, at hun skal spille fra start. Hun kommer også ind i dag med et godt udtryk.

 

Og at der er så meget konkurrence om pladserne, er du vel meget tilfreds med? 

- Det er det, vi har drømt om som trænere. Det betyder, at der er nogen, der bliver skuffet engang imellem, men det er det, der skal til.

Næste kamp er mod Næstved HG, hvad tager I med fra denne kamp? Jeg ved faktisk ikke, hvor meget vi tager med. Vi har ofte taget til Næstved og tænkt 'Vi ved, hvor vi har dem,' og så er vi kommet derover og har dernæst haft det mega svært i Næstved. Vi må hjem og analysere på det."

Luk