Menu

Bo Sundahl efter 6-0: Der er altid noget at forbedre

image
Frederik Hestbjerg
27. august 2023 kl. 10:08

Lørdagens kamp mellem OB Q og Varde IF endte med en stensikker sejr på 6-0 til hjemmeholdet. Det var derfor også en glad cheftræner, Bo Sundahl, der udtalte sig lige bagefter kampen og som havde en klar analyse af hvorfor det blev lige netop OB Q, der løb med sejren.

- Der var forskel på de 2 hold i dag, Varde prøver at stå godt imod, men vi dominerer hele kampen igennem og har chancerne. Man kan ikke forvente at score mere end 4-5 mål i sådan dominerende kamp, så at vi scorer 6 mål, 3 i hver halvleg, er jeg tilfreds med.

Op til kampen var der flere ændringer, blandt andet var Julie Jensen og Signe Boysen gledet ud af startopstillingen, til gengæld var der blevet til Arna Þráinsdóttiri forsvaret, hvilket skubbede Reese Moffatt ud på backen og samtidig startede både Dikte Bang, Ajla Habibovic og Zoë Hasenauer - Dette var der flere grunde til

- Julie Jensen havde været lidt småskadet, men meldt klar, mens Signe Boysen har været forhindret grundet arbejde

Og fortsætter:

- Vi har til gengæld en masse gode spillere i kulissen, der er klar til at gå ind og det er helt naturligt. Det betyder også at dem der starter inde er maks klar og kender deres rolle. Alle vil gerne starte inde og det er godt.

Af kampens seks mål blev fire af dem scoret af Zoë Hasenauer, og det var cheftræneren selvfølgelig også meget tilfreds med

- Det var flot niveau af Zoë i dag og nogle flotte mål, især den til 4-0, hvor hun med venstrebenet slår den op i krogen. Det er høj høj høj klasse.

Trods en klar sejr på tenniscifre, så er der stadig masser at forbedre ifølge Bo Sundahl:

- Der er altid noget at forbedre. Jeg synes nogle gange, at vi ender med ikke at spille den simple bold. Vi har en del boldtab, hvor vi kunne gøre det meget nemmere, men det virker som om at den mest simple løsning, det var for nemt og så vil man gøre det lidt svære og drible lidt. Så de skal blive klogere på, hvornår de skal tage hvilke beslutninger, når vi har plads at spille på, i stedet for at gøre det svære der.

Du kan se om disse forbedringer er kommet i hus til næste kamp, som er d.2/9, når vi drager til Aarhus og spiller mod ASA Aarhus.

Luk