Menu

Bo Sundahl efter 3-3: Vi er tilfredse med 1 point, men vil nok ærgre os når vi ser statistikkerne

image
17. september 2023 kl. 22:58
Først lignede det en sikker OB Q-sejr, så lignede det sæsonens første nederlag, så troede man kortvarigt det ville ende 2-2 men til allersidst blev 3-3 efter at Zoe Hasenauer scorede det udlignende mål dybt inde i overtiden. Vi tog en snak med cheftræner Bo Sundahl om kampen og det ene point.

3-3. 1-0 i første halvleg og 3-2 i anden halvleg. Hvad er det for en kamp vi ser i dag?

- Jeg synes de første 65 minutter, der går, det som vi forventer: B.93 vil have mest possession, men vi vil være farligst. Jeg ved heller ikke, hvor mange chancer vi har i dag, men vi har fandme mange chancer i de første 65. Men da de så kommer på 1-1 og 2-1, så er det ren slagudveksling derfra og så kunne det være faldet ud til dem og til os. 

Set udefra, så kommer i godt fra start i første halvleg og dominerer, mens at anden halvleg er helt omvendt. Hvad går der galt for jer?

- De får et dumt mål efter der er spillet 4 minutter i anden halvleg, på en forsvarsfejl fra vores side og det sætter sig mentalt hos os og det giver B.93 ekstra energi.

 

I forhold til anden halvleg, så kommer i bagud 2-1 hvad gør I af taktiske ting for at ændre kampen?

- Vi har ikke ret meget at gøre med. Vi har en spiller med, der er skadet og så er der bare ikke så meget at gøre rent taktisk. Jeg synes vi får skabt de chancer vi skal bruge for at lave mål og derfor holder jeg også fast i de spillere der spiller. Vi har 3 kæmpe store chancer 2 meter fra mål, som vi ikke får scoret på og derfor laver vi ikke nogle taktiske ændringer. Vi sætter Anna Krog ind for at hun kan kæmpe med deres forsvarsspillere.

Hvilken følelse står man med når man har været foran 1-0 og domineret, været bagud 2-1 og været domineret og så har man en tjubang-afslutning hvor man udligner, kommer bagud og udligner indenfor fem minutter?

- Altså lige nu, hvor vi først er bagud med 2-1 med fem minutter igen og så får udlignet to gange, så er vi bare glad for at få et point og ligge nummer 1 og få 3-3 herover. Men når jeg får statistikkerne så tror jeg vi er mega ærlige over ikke at føre 2-0 eller 3-0 inden at de får reduceret første gang. 

 

Luk