B.93-Odense Q: Se billederne her

image
05. maj 2019 kl. 15:12
Læs om kampen og se alle billederne fra lørdagens 2-0 sejr på Østerbro Stadion.

Lørdag hentede Odense Q-tropperne tre vigtige point i et svært udebaneopgør mod B.93 i Kvalifikationsligaen. Læs om begivenhederne herunder, og se alle billederne fra kampen længere nede på siden.

B.93-Odense Q 0-2 (0-1)

1. halvleg

Odense Q-tropperne var bedst i kampens indledende fase, som bød på kvalificerede skudforsøg fra Malaika Din Hashmi og Fie Steenberg. Værterne kom bedre med og svarede igen midtvejs i første halvleg – først med en god mulighed til Michaela Schnack og senere et langskudsforsøg fra hollandske Paola Van der Veen.

Odense Q tog føringen efter 42 minutters spil, da Kamilla Ø. Jensen afsluttede et flot Odense Q-opspil, som Fie Steenberg havde næstsidste fod på. Og på vej ind i første halvlegs tillægstid var gæsterne tæt på at fordoble føringen, da et forsøg fra Sandra Jakobsen blev afværget af en B.93-forsvarer tæt på målstregen.

2. halvleg

Et kvarter inde i 2. halvleg var værterne tæt på at få udlignet. Hjemmeholdets Shade Pratt kom fri i dybden, men Odense Q-keeper Sarah Jacobsen var hurtigt ude af sit mål og fik i første omgang afværget. B.93'ernes Paola Van der Veen var dog hurtigt over returen, men fra en spids vinkel lykkedes hun ikke med at dirigere bolden i mål.

Efter 74 minutter brød gæsterne B.93-opspillet og satte en hurtig omstilling i gang. Efter at have udvekslet pasninger med Sandra Jakobsen på kanten af feltet gjorde Fie Steenberg det til 2-0 på en flot afslutning i det korte hjørne.

Umiddelbart efter var hjemmeholdets Nicole Robertson tæt på at få reduceret på et flot sologennembrud, men amerikanerens afslutning gik snært forbi mål.

17-årige Cecilie Fløe, der normalvis optræder på Team Odense Q's U18 DM-hold, stod for et godt indhop i det sidste kvarter, og sammen med Malaika Din Hashmi noterede hun sig for kampens sidste store tilbud. Den kom i form af en dobbeltchance til de to unge talenter, der begge måtte se deres forsøg blive reddet af B.93-keeper Josephine Madsen.

Kort efter fulgte dommerens slutfløjt, og dermed kunne Odense Q tage en 2-0 sejr og 3 vigtige point med sig fra besøget på Østerbro Stadion.

Se alle billederne fra kampen i galleriet herunder.