Menu

Assistenttræner Thomas Vindelev om sejren over Næstved HG

image
Frederik Hestbjerg
13. august 2023 kl. 10:34

Lørdag eftermiddag bød på en sikker sejr over Næstved HG på 4-0. Sejren kom i hus efter en stærk 2. halvleg hvor alle fire OB Q-mål blev scoret. 

Vi snakkede med assistenttræner Thomas Vindelev Johansen om kampens forløb og de nye Nordamerikanske debutaner:

I vinder kampen med 4-0, hvad er det der lykkedes? 

- Første halvleg var der ikke så meget, der lykkedes. Der var lidt for mange premierenerver og det blev en rodet kamp. Spillerne var måske også lidt presset over, at man næsten kun kunne skuffe i dag. Jeg synes dog at vi får vist at vi har en helt vild stærk bredde i truppen, da vores indskiftninger kommer ind og gøre det godt. Vi er desuden i bedre form og får også til sidst lukket kampen overbevisende og det kunne egentlig også være blevet en større sejr.

Der står 0-0 efter 1.halvleg, hvad er det i gør i pausen, siden i kommer ud og ændrer kampbilledet så radikalt?

- Jeg ved ikke, om vi som sådan siger noget i pausen, men vi ændrer vores pres, så Næstved HG ikke kan spille den ud nedefra. Derudover snakker vi om at det er vigtigt at give den gas, da vi er i bedre form og har en bredere trup end Næstved, der kun havde 14 spillere med. Den gode bredde gjorde også at vi kunne blive ved med at holde presset til sidst.

I har desuden 3 nye ansigter i start-11, hjemvendte Julie Jensen og de 2 nordamerikanere; Reese Moffatt og Zoe Hasenauer, hvad er begrundelsen for at starte med dem? 

- Både Zoë og Reese havde begge gjort sig fortjent til at starte inde, men det skal heller ikke være nogen hemmelighed at Dikte Bang har døjet med småskavanker op til kampen og Arna Thráinsdóttir er også på vej tilbage fra en skade. Derudover var det også en god mulighed for at få set dem, Zoe & Reese, an i dag, når de har gjort det godt i optakten.

 

Hvilke typer er de så på banen og giver de nogle andre muligheder?

 

  • De kommer begge med noget power og fandenivoldskhed. Reese er en klassisk forsvarsspiller, der tackler igennem og Zoë er arbejdsom og kan meget på kuglen.
Luk