Menu

Alberte Andersen underskriver ungdomsaftale

image
Frederik Hestbjerg
30. juni 2022 kl. 21:48
Hun har trænet fast med Odense Q siden vinter og fik i foråret også debut for førsteholdet - Derfor er det heller ikke nogen overraskelse at Alberte Andersen i dag er blevet præsenteret på en ungdomsaftale i Odense Q. 

Alberte Andersen er i forvejen et kendt ansigt ude i klubben, hun har i flere år spillet for Team Odense Q og har som bekendt også været oppe at snuse til førsteholdet i en længere periode.

 

Om ungdomsaftalen fortæller bestyrelsesformand Rene Hansen:

“Vi er stolte og glade over at vi kan understøtte det store talentarbejde som sker i vores akademi, Team Odense Q. Denne gang er det den kommende U18 spiller Alberte Andersen som vi har lavet en ungdomsaftale med - Det er vi rigtig glade for, ikke bare er Alberte en god spiller, så er det også et tegn på at de trænere der er tilknyttet Team Odense Q gør et rigtig godt stykke arbejde”

 

Det er også en tilfreds cheftræner, der er glad for at et få endnu et værktøj til forsvaret:

“Som spiller er Alberte er en spændende venstrebenet forsvarsspiller med den rigtige indstilling som vi tror kan blive et stort aktiv for os på sigt. Derfor er det vigtigt for os at vi kan få hende på en ungdomskontrakt, så hun får de rette muligheder for udvikle sig” afslutter Bo Sundahl.

 

Alberte fik som bekendt debut på førsteholdet tidligere på året, da hun kom ind og var med til at sikre 1 point mod AaB d. 14 maj. Udover denne kamp står Alberte noteret for yderlig en optræden i bordeauxrøde-trøje.

Med ungdomsaftalen vil Alberte Andersen begynde transitionen til seniorfodbold.