Menu

Årets kåringer på 3F Liga-holdet: Se vinderne her

image 3F Liga-holdet og boldpigerne fejrer sidste måneds 4-2 sejr over FC Thy-Thisted Q.
09. december 2018 kl. 14:29
Hvem blev kåret til Årets Fund, Årets Spiller og Årets Odense Q'er på 3F Liga-holdet? Få svarene her.

Oven på gårsdagens annoncering af spillerkåringerne på Hold 2 retter vi nu fokus mod 3F Liga-trænernes kåringer for 2018.

Et udfordrende fodboldår

Ligaturneringen har været hård for Odense Q-tropperne, først i forårets slutspil og siden i det netop overståede grundspil. Til gengæld har der været succes at hente i pokalturneringen. I foråret nåede man pokalsemifinalen – som også blev endestationen – for første gang i klubbens historie. Og til februar venter et kvartfinaleopgør mod Brøndby, efter man i denne halvsæson hentede storsejre i pokalkampene mod MG & BK og Farum BK/FCN.

2018 har budt på mange store individuelle præstationer i både 3F Ligaen og Kvindepokalen og herunder kan du se, hvem der løb med trænernes hæder i denne omgang. Der dystes i kategorierne Årets Fund, Årets Spiller og Årets Odense Q’er, og det er 3F Liga-trænerteamet – med Morten Christiansen og Steen Hansen i spidsen – der har udpeget vinderne.

Årets Fund: Laura Petersen

Årets Fund gives til den nye spiller, som har imponeret allermest i sin første tid på 3F Liga-holdet. Trænernes valg faldt på 18-årige Laura Petersen, der sidste vinter kom til fra Herlufsholm. Fra første fløjt har hun været fast inventar i Odense Q-trænerteamets startellever, og både Lauras spilmæssige niveau og hendes betydning for holdet har været støt stigende siden klubdebuten i februar måned.

Laura har også vundet stor opmærksomhed udefra. De gode præstationer i Odense Q-trøjen sikrede hende en udtagelse til U19-landsholdet, som hun debuterede for i oktober måned. Og i forbindelse med udtagelsen fangede vi Laura til et interview, som i skrivende stund er årets mest sete opslag på OdenseQ.dk.

Steen Hansen: - Et par vigtige kriterier for Årets Fund skal findes i mængden af spilletid og en tydelig udvikling, der også er kommet holdet til gode. Og på den baggrund var Laura et naturligt valg for os. Når vi kigger tilbage til januar og februar, fik hun hurtigt arbejdet sig ind på holdet, og hun har nu etableret sig som stamspiller. Laura har virkelig kæmpet for det, og både tempo- og spilmæssigt har hun i 2018 rykket sig mere, end man kunne forvente af så ung en spiller i karrierens første 3F Liga-sæson.

 

Årets Spiller: Tenna Kappel

Årets Spiller tildeles det trupmedlem, som på et fodboldmæssigt plan har bidraget med allermest på Odense Q’s 3F Liga-hold i 2018. Trænernes valg faldt på anfører Tenna Kappel, som har imponeret med et højt spilmæssigt niveau og en stor alsidighed, der har tilladt hende at shine på flere positioner i årets løb.

I efteråret har hun desuden præsteret sin mest målrige halvsæson i Odense Q-trøjen med i alt 11 scoringer på tværs af kampene i 3F Liga-grundspillet og Kvindepokalen.

Steen Hansen: - Tenna har vist, at hun besidder et rigtig stort talent, og at hun stadig rummer et kæmpe potentiale. Som spiller har hun været god til at indgå i dialogen med os trænere, og hun har været i stand til at omsætte de mange snakke til konkrete aktioner på banen. Og så har hun jo være outstanding her i efteråret, hvor hun har haft stor indflydelse på holdets præstationer og resultater. I de kampe hvor vi har spillet ud fra en stærk defensiv organisation, har hun gjort det fremragende i bagkæden, og fra 10’er-positionen har hun formået at lave 7 ligamål her i efteråret.


Årets Odense Q'er: Tenna Kappel

Årets Odense Q’er gives til en spiller, som i løbet af sæsonen har ydet en ekstraordinær indsats, der også rækker ud over de sportslige faktorer. Også den pris gik til Tenna Kappel, der har gjort stort væsen af sig uden for banen i 2018.

Som spillende, engagerede bestyrelsesmedlemmer har hun og Line Jakobsen været med til at knytte klubbens ledelse og spillere tættere sammen. Og for andet år i træk er Tennas bidrag på mediefronten uden sidestykke i 3F Ligaen. Uge efter uge har hun medvirket i interviews her på siden, også i de sværeste stunder, ligesom hun i årets løb har holdt Odense Q-fanen højt i indslag på TV og på Fyens.dk.

Steen Hansen: - Sådan som vi ser det, bringer Tenna alle de facetter, der er vigtige for en klub. Hun har været der fuldt ud som spiller og kulturbærer på 3F Liga-holdet, hvor hun er gået forrest i kommunikationen, specielt i forhold til de nye spillere. Samtidig har hun engageret sig meget i bestyrelsesarbejdet og alt andet omkring Odense Q. Hun har en kæmpestor værdi for klubben, og derfor er valget også faldet på hende som både Årets Spiller og Årets Odense Q'er.


Opstarten 2019

Odense Q-spillerne er gået på juleferie, men vender stærkt tilbage til træningsbanen lørdag den 19. januar. Tag kontakt til vores trænerteam, hvis du som spiller har talent og mod på at give 3F Liga-fodbolden i Odense Q et forsøg.