Menu

AaB-mål i 2. halvleg forpurrede optimal start på kvalifikationsspillet.

image
Frederik Hestbjerg
01. april 2023 kl. 16:00

Solen stod højt, men blæsten gjorde, at man stadig ikke fik den fulde fornemmelse af at foråret var på vej.

 

Al statistik fortalte at dagens kamp mellem OB og AaB ville blive en tæt affære - og på trods af at statistik og stimer er til for at blive brudt, så lå det ikke i kortene i dag.

 

Siden sidst AaB og Odense Q tørnede sammen har AaB fået skiftet træner til Claus Bech Jørgensen, der huserede i de lavere engelske rækker i slut-90erne og til slut-00erne. Hos Odense Q har man fået tilført flere spillere heriblandt den tidl. Kolding-spiller Signe Boysen og den Filipinske landsholdsspiller Cathrine Buccat Graversen. Disse to var også at finde i startopstillingen.

 

Allerede fra starten af kampen var det AaB, der var stærkest på bolden og bedst til at etablere et pres. 

 

Selvom at AaB havde bolden mest og stod for det mest intense pres, så var det et velorkerstret Odense Q-forsvar, der formåede at holde AaB fra de helt store chancer. Således var der ikke nogen større chancer at berette om fra AaB's side i første halvleg. Omvendt kunne Malaika Din Hashmi notere sig for den første og største Odense Q-chance, da hun efter 30 minutter skød bolden tæt forbi den højre stolpe.

 

Anden halvleg løsnede mere op. Begge hold kom frem til flere chancer og det blev generelt en mere livlig kamp.

 

Selv Odense Q kom frem til chancer, både i og uden for feltet.

 

Efter 64 minutter var det dog AaB, der kunne komme sig frem efter en fatal kommunikationsfejl, der gjorde at AaB kunne prikke bolden ind til 1-0.

 

Resten af 2. halvleg leverede det samme spil. Chancer i begge ender - og det var tydeligt at se at begge hold jagtede det næste mål.

 

Dog var Dikte Bangs forsøg på distancen, der fløj lige over overliggeren, det forsøg, der kom tættest på at gå i mål.


Dermed sluttede kampen også med et 1-0 nederlag til Odense Q.

Luk