Menu

3F Liga: Testkampe og udskudt forårspremiere

image - Vi sætter os bedre igennem mod ASA, og i offensiven positionerer vi os generelt bare bedre, end vi gjorde mod Sundby, fortæller Steen Hansen..
31. marts 2019 kl. 20:37
Se billeder fra lørdagens testkamp i Århus og læs interview med assistenttræner Steen Hansen, der evaluerer 3F Liga-holdets to seneste testkampe.

Odense Q's 3F Liga-tropper har den seneste tid testet formen over for et par stærke modstandere fra 1. division. Vi samler op på de to kampe i artiklen her, hvor du også kan få en reaktion fra assistenttræner Steen Hansen samt se en masse gode billeder fra lørdagens testkamp mod ASA i Århus.


Odense Q-Sundby BK 1-2 (0-0)

For 14 dage siden var Odense Q-tropperne oppe imod Sundby BK på Efterskolen ved Nyborg i et opgør, som sjællænderne trak sig sejrrigt ud af. Kampens tre mål blev alle sat ind i 2. halvleg og med få minutters mellemrum. Først gjorde Anna Gram det til 1-0 for Sundby med et kvarter igen, og umiddelbart efter fordoblede holdkammeraten Sabine Bjerre den sjællandske føring. To minutter senere faldt kampens sidste scoring, da Sarah Sundahl med et flot langskud fik reduceret til slutresultatet 1-2.

ASA-Odense Q 0-4 (0-2)

Odense Q-tropperne svarede igen på nederlaget til Sundby med en komfortabel sejr i lørdagens testkamp i Århus. Med en scoring hver sikrede Julia Hansen og Malaika Din Hashmi en odenseansk pauseføring på 2-0. Efter pausen øgede Sandra Jakobsen til 3-0, inden Odense Q's nye brasilianske islæt, Nádima Skeff, lukkede og slukkede til slutresultatet 4-0 midtvejs i 2. halvleg.

Se alle billederne fra lørdagens kamp i galleriet længere nede på siden.

Steen Hansen: - Sætter os bedre igennem mod ASA

Vi har fanget assistenttræner Steen Hansen til en snak om holdets to seneste testkampe.


Hvad tog I med fra 2-1 nederlaget til Sundby for 14 dage siden?

- Mod Sundby havde vi et stort spilovertag og kom frem til mange chancer, som vi ikke formåede at få noget ud af. Og så kan der langt ind i kampene opstå lidt tilfældigheder og fejl, og det var Sundby-holdet gode til at udnytte. Det viser os, vi skal være skarpere i begge felter, og at vi skal blive bedre til at undgå de her fejl. Overordnet set kunne vi tage mange ting med fra kampen. For eksempel viste vi til slut en rigtig god aggressivitet. Der fandt spillerne nogle ressourcer frem, som vi manglede lidt i de første 80 minutter, og det skal vi selvfølgelig sørge for at vise fra start.


Denne weekend vandt i så 4-0 på udebane mod et andet hold fra 1. division, århusianske ASA. Hvad hæftede du dig ved i den kamp?

- Vi starter rigtig godt og kommer foran 2-0 inden for de første 15-20 minutter. Vi har generelt et godt tempo i vores løb og vores pasningspil, og vi spiller os frem til flere gode chancer. Så har vi til gengæld også en periode, hvor opgaverne bliver løst lidt for meget på egen hånd. Der tvinger vi os selv ud i nogle dumme beslutninger, som også åbner op for omstillinger til ASA. Men det lærer vi af, og de forskellige perioder af kampen viser tydeligt, hvad det er, der gør os gode.

Hvordan adskiller de to præstationer sig fra hinanden?

- Vi sætter os bedre igennem mod ASA, og i offensiven positionerer vi os generelt bare bedre, end vi gjorde mod Sundby. Og så scorer vi på vores chancer, bl.a. på et af de første gennemløb, vi har i kampen. Både ASA og Sundby har været gode modstandere for os, og jeg vil umiddelbart tro, at de rent styrkemæssigt ligger ret tæt på hinanden.

 

Pga. U19-landsholdssamling er den oprindelige sæsonpremiere hjemme mod Farum BK/FCN blevet rykket. Dermed har I stadig ca. 14 dage til turneringsstart. Hvad betyder det for jeres forberedelser og for sæsonforløbet som helhed?

- Det betyder jo, at vi lige får tid til at arbejde en spiller som Nádima bedre ind på holdet, og samtidig kan vi få Tenna helt op i omdrejninger, efter hun har haft en lille pause. Det er selvfølgelig ærgerligt at skulle vente, fordi vi gerne vil i gang med turneringen nu, men den ekstra tid passer os måske meget godt i andre sammenhænge. Vi arbejder hårdt på at få arrangeret en træningskamp næste weekend.


Med udskydelsen af kampen mod Farum BK/FCN tager Odense Q-tropperne først hul på Kvalifikationsligaen lørdag den 13. april, hvor man gæster Næsby BK.

Luk