Menu

3 på stribe - Ungdomsaftale til Elisabeth Nielsen

image
Frederik Hestbjerg
02. juli 2022 kl. 08:00
Der er gang i blækpennen i disse dage. Elisabeth Nielsen kan som den 3. spiller i denne uge underskrive en ungdomsaftalen, hun tilslutter sig dermed Alberte Andersen og Mille Larsen.

Eli - som hun kaldes i daglig tale - er en ægte svane der har været i klubben og Team Odense Q siden hun var U12-spiller hvor hun kom til fra OB af. Det er derfor en spiller der har været med hele vejen som i dag har underskrevet en velfortjent ungdomsaftale - En spiller der i den grad kan kaldes “homegrown”.

På banen er hun at finde på de offensive pladser, hvor hun med aggressivt løb og god boldomgang er en trussel for modstanderen. Hun er sammen med Alberte Andersen og Mille Larsen en del af det talentfulde U18 DM hold, som gør det godt både i deres egen turnering samt til stævner i ind- og udland. 

At Eli er en talentfuld spiller er der ingen tvivl om, det vidner 12 U-landskampe, samt at hun ligesom Alberte og Mille også har fået debut for førsteholdet i 2022 og står noteret for 3 førsteholdskampe.

“Vi er rigtig glade for at Eli har takket ja til at fortsætte hendes udvikling i Odense Q. Vi har jo kendt hende lige siden vi startede og har derfor kunnet følge hendes udviklling på nærmeste hold” udtaler bestyrelsesformand Rene Hansen.

Eli starter ligesom Mille og Alberte transitionen til senior og forventes at skulle spille både 1 division og U18 DM i den kommende sæson. 

Vi glæder os til fortsat at understøtte Eli's flotte udvikling i en spændende sæson, hvor hun skal kæmpe for at komme med på U19 landsholdet.