Menu

Odense Q tog alle tre point i Hjørring

image
07. september 2019 kl. 19:01
Læs om lørdagens 3-2 sejr over Fortuna Hjørring og få en kommentar fra matchvinder Sandra Jakobsen.

Odense Q’s ligatropper overraskede stort, da de lørdag eftermiddag gæstede Fortuna Hjørring på Energi Nord Arena. Læs et kort oprids af kampen og få matchvinderens reaktion på den spændende afgørelse længere nede på siden.

1. halvleg

Oven på en åben indledning på kampen tog Fortuna Hjørring føringen efter 24 minutters spil på et kraftfuldt langskud fra Agnete Nielsen. Knap et kvarter senere svarede odenseanerne dog igen, da et fladt spark fra Cecilie Fløe fik lov at passere i mål ved bagerste stolpe til pausestillingen 1-1.

2. halvleg

Efter 51 minutter kom Odense Q foran for første gang i kampen. Et frisparksindlæg fra Laura Petersen endte tæt under mål hos Lykke Kildegaard, der med sit første officielle mål i Odense Q-trøjen bragte gæsterne på 2-1.

Fortuna Hjørring kom hurtigt tilbage, og blot fem minutter senere fik Caroline Møller Hansen udlignet på et oplæg af kampens første målscorer, Agnete Nielsen.

Med et kvarter igen faldt kampens afgørelse, efter Cecilie Fløe blev bremset i et energisk raid på kanten af hjemmeholdets straffesparksfelt. Det efterfølgende frisparksforsøg fra Kamilla Ø. Jensen blev pareret på overliggeren, men på riposten dukkede indskiftede Sandra Jakobsen op og gjorde det til 3-2 til gæsterne.

Trods flere gode tilbud blev det ikke til flere scoringer i kampens slutfase, og dermed skabte Odense Q-tropperne overraskelsen og tog tre vigtige point i Gjensidige Kvindeligaen.

Sandra Jakobsen: En rigtig fed oplevelse

Vi fangede matchvinder Sandra Jakobsen til en kommentar på lørdagens kamp.

- Det var lidt hektisk undervejs, men vi leverer en god indsats, og jeg føler, at vi har godt styr på det. Alt i alt var det en rigtig fed oplevelse, og sejren betyder rigtig meget for vores chancer for at komme med i slutspillet, fortæller hun.

3-2 scoringen i Hjørring var den unge offensivspillers første i indeværende sæson.

- Det er selvfølgelig megafedt at komme ind og være med til at gøre en forskel. Det er derfor man er med på det niveau, lyder det fra lørdagens matchvinder.

Super Match: Odense Q-VSK Aarhus

Lørdag den 14. september kl. 13:00 spiller Odense Q en vigtig hjemmekamp mod VSK Aarhus i Marienlyst. Kampen er udvalgt som rundens ”Super Match”, og i den forbindelse har vi flere spændende ting på programmet.

Sæt kryds i kalenderen og følg med her på siden samt på Facebook-begivenheden, hvor vi vil informere yderligere om arrangementet i de kommende dage.