Menu

148 piger til fynsk fællestræning i Odense Q

image
08. oktober 2019 kl. 20:03
Læs om sidste uges store fællestræning i Marienlyst og se alle billederne fra dagen.

Onsdag den 2. oktober var 148 fynske fodboldpiger samlet til et hyggeligt træningspas med spillere og trænere fra Odense Q og Team Odense Q.

Læs om arrangementet i artiklen her og se alle billederne fra dagen i galleriet længere nede på siden.

Steen Hansen: - Vidner om en stor interesse

De 148 piger blev guidet igennem øvelserne af et kompetent trænerteam bestående af spillere og trænere fra eliteholdene i Odense Q og Team Odense Q samt DBU U14-talenttræner Morten Christiansen. De fik rigeligt at se til undervejs, og den høje aktivitet og det flotte fremmøde vakte stor glæde hos værterne.

- Det er rigtig fedt at se, at vi kan samle så mange til at komme og træne sammen med os. Det vidner om en stor interesse, som også bekræfter os i nogle af de ting, vi arbejder for, fortalte Odense Q-cheftræner Steen Hansen, der også var i aktion på dagen. Som et led i arrangementet var han samlet med pigetrænere fra de forskellige klubber til en snak om elitetræning og fodboldens fokusområder på forskellige alderstrin.

Følgende klubber var repræsenteret til træningen: Boldklubben Marienlyst, Krarup-Espe Fodbold, Munkebo BK, Nr. Lyndelse-Søby IF, Søhus-Stige BK, Søndersø BK, Tarup-Pårup IF og Vindinge IF.

Fodboldglæden i fokus

Der regnede under hele træningen, men det tog ikke noget fra den gode energi, som både spillere og trænere bød ind med. Især pigernes glæde ved fodbolden og sportens fællesskabslige værdier gjorde indtryk i Odense Q-lejren.

- Man kan jo bare se den der glæde hos alle. Uanset hvor gammel man er eller hvilket niveau man spiller på, så er der bare den her glæde ved bolden. Og at være sammen om det i alle aldersgrupper og niveauer, det er en fornøjelse, fortalte Steen Hansen oven på træningen.

Også Kamilla Ø. Jensen fra Odense Q's ligahold hæftede sig ved det høje humør til træningen.

- For mig var det største indtryk den her glæde hos pigerne, deres smil og deres grin. De havde det virkelig sjovt, og de elskede egentligt bare at spille fodbold, lød det fra ligaholdets nr. 10.

Vi sender en stor tak til spillere, trænere og forældre for den flotte opbakning til arrangementet. Se det store billedgalleri længere nede på siden og følg med på vores Facebook, hvor vi onsdag byder ind med en videoreportage fra træningen (edit: video er først oppe fredag).

Odense Q-KoldingQ på Odense Atletikstadion

De 148 piger, der var med til træningen, blev alle inviteret med til lørdagens vigtige hjemmekamp mod KoldingQ i Gjensidige Kvindeliga. Kampen er rundens SuperMatch og bliver i den anledning spillet på Odense Atletikstadion. Kom ud og bak Svanerne op, når det går løs fra kl. 13:00 på lørdag.

Se alle billederne fra sidste uges fællestræning i galleriet herunder.

Luk