Menu

Odense Q-nederlag i målrig premiere

image
12. august 2018 kl. 20:35
Læs om lørdagens 3F Liga-premiere i Thisted, og se en masse gode billeder fra kampen.

Odense Q’s 3F Liga-tropper gik tomhændet fra lørdagens sæsonpremiere på udebane mod oprykkerne fra FC Thy – ThistedQ. Læs om kampen i referatet herunder, og se billeder fra opgøret i galleriet længere nede på siden.

1. halvleg

Det startede godt for Odense Q’erne. Efter 11 minutters spil sled anfører Tenna Kappel sig fri i feltet, og fra en spids vinkel bragte hun gæsterne i front. Blot 5 minutter senere svarede værterne igen. En dybdeaflevering fandt Lotte Bak, og med en følt indersideafslutning fra kanten af feltet scorede hun det udlignende mål, som samtidig var FC Thy – Thisted Q’s første mål i 3F Ligaen nogensinde.

Herefter bød kampen på et par gevaldige tilbud i begge ender, inden værterne tog føringen efter en halv times spil. Malene Sørensen blev spillet fri i feltet, og med et skarpt træk og en god afslutning sikrede hun hjemmeholdet en 2-1 føring. Der var gode chancer i begge ender men ingen mål  i 1. halvlegs afslutningsfase, hvor Odense Q-keeper Sarah Jacobsen bl.a. måtte klare en friløber 5 minutter før pausefløjt.

2. halvleg

FC Thy – ThistedQ kom bedst ud fra pausen, og i første kvarter af 2. halvleg havde værterne flere store tilbud. Odense Q kom dog efter det, og i det 72. minut var 3F Liga-debutant Fie Steenberg meget tæt på at score efter en flot frispilning af Anna Østerbye. Minuttet efter var den så gal i den anden ende, da værterne fremtvang et straffespark, som Matilde Kjeldgaard eksekverede på sikker vis  3-1 til hjemmeholdet.

Gæsterne jagtede ihærdigt en reducering, og efter 79 minutter kom den. Med et par 1-2 kombinationer spillede Line Munk sig frem til en skudmulighed, og fra kanten af feltet bankede hun reduceringen i hus. Odense Q-pigernes offensive satsning skabte også plads i den anden ende af banen. Keeper Sarah Jacobsen var i flere omgange medvirkende til, at værterne ikke lukkede opgøret i kampens slutfase, der også vil blive husket for et energisk returløb af debutant Isabell Ohle.

Største Odense Q-tilbud i den afsluttende fase faldt i det sidste overtidsminut. Anna Østerbye var først på en frisparksripost, men hjemmeholdets keeper kom hurtigt ned og fik pareret Odense Q-angriberens afslutning. Således endte det 3-2 til FC Thy – ThistedQ i en kamp, der ikke skuffede på underholdning og dramatik. Se billeder fra lørdagens kamp i galleriet herunder.

Allerede onsdag aften er der igen 3F Liga-bold på programmet, når Odense Q tager imod BSF fra kl. 18:30 på bane 1.