Odense Q-Fortuna Hjørring: Se billederne her

image
09. september 2018 kl. 14:34
Læs om kampen og se alle billederne fra lørdagens 3F Liga-action i Marienlyst.

Lørdag eftermiddag måtte Odense Q-tropperne tage til takke med et 0-3 nederlag, da man lørdag fik besøg af sidste sæsons DM-vindere fra Fortuna Hjørring.

Gæsternes Florentina Olar åbnede scoringen efter 29 minutter, inden Caroline Møller Hansen gjorde det til 2-0 10 minutter efter pausen. Florentina Olar fordoblede sin målhøst fra lørdagens kamp, da hun nettede til slutresultatet 0-3 med 5 minutter igen.

Odense Q's Mathilde Jessen måtte desværre udgå efter få minutters spil, efter hun tog et slag til hovedet. På den positive konto var der til gengæld 3F Liga-debut til keeper Laura Worsøe, også kendt fra Team Odense Q' U18 DM og U19-landsholdet, der vikarierede i skadesfraværet af Sarah Jacobsen. Se billeder fra lørdagens kamp i galleriet længere nede på siden.

Se mål og highlights på Mycujoo.tv

Der skal også lyde en kæmpestor tak til lørdagens seje boldpiger fra Assens FC's U10-hold.

Sejren sender Fortuna Hjørring på 3. pladsen, mens Odense Q ligger under stregen sammen med B.93, der også har efterårets første 3F Liga-point til gode. Næste Odense Q-kamp i landets bedste række finder sted på lørdag, hvor man gæster VSK Aarhus.