Menu

Middelfart Sparekasse ny sponsor i Odense Q

image 3F Liga-anfører Tenna Kappel er én blandt flere Odense Q-spillere, som i denne sæson vil bære logoet fra Middelfart Sparekasse på hjemmebanetrøjen.
21. september 2018 kl. 18:06
Odense Q byder hjerteligt velkommen til Middelfart Sparekasse, der har tegnet det hidtil største sponsorat i klubbens historie.

Blandt de mange tilgange de seneste måneders tid er der særligt én ny medspiller, som med sikkerhed vil få stor indflydelse på flere fronter i Odense Q. Der er tale om Middelfart Sparekasse, som henover sommeren har tegnet den hidtil største sponsoraftale i klubbens historie.

- Vi er enormt glade for at kunne byde Middelfart Sparekasse velkommen i Odense Q. Det er et vigtigt samarbejde, som er med til at løfte klubben økonomisk såvel som organisatorisk, fortæller Odense Q’s kommercielle leder John Bæksted om det nyetablerede samarbejde.

Et stort skulderklap

Siden klubbens stiftelse i sommeren 2016 har Odense Q været Fyns enlige repræsentant i landets bedste kvinderække, 3F Ligaen. Klubben er etableret og drevet af frivillige kræfter, og derfor er milepælsaftalen med Middelfart Sparekasse også et stort skulderklap til alle dem, som har båret klubben hertil.

- Vi er stolte af at kunne tiltrække en samarbejdspartner som Middelfart Sparekasse, der har udvist stor interesse for Odense Q-projektet. Det er i sig selv en stor anerkendelse til de mange forskellige aktører, som har været med til at udvikle klubben de seneste to år, slutter John Bæksted.

Middelfart Sparekasse er med på lægterne

Middelfart Sparekasse er med os på lægterne til lørdagens 3F Liga-kamp mod KoldingQ. Den fløjtes igang kl. 13:00, og umiddelbart inden kickoff vil fanklubben De Bordeauxrøde Svaner kåre Månedens Spiller i Odense Q. Og umiddelbart efter 3F Liga-kampen indtager Hold 2 banen, når det går løs fra kl. 15:00 i den odenseanske nyklassiker mod Kildemosens BK i Albaniserien.

Læs mere om vores nye samarbejdspartner her (Midspar.dk)

Luk