Menu

Ny spiller i Odense Q: Sille Struck

image - I skal forvente en spiller med et godt overblik, og som kan gå ind og spille det her tekniske spil, som Odense Q forsøger at praktisere, fortæller Sille Struck.
10. august 2017 kl. 12:46
18-årige Sille Struck skifter til Odense Q fra Skovbakken. Få Silles egne tanker om skiftet, og læs hvad cheftræner Ronnie Reifling ser i den nye Odense Q'er.

Sille Struck skifter til Odense Q. Den 18-årige midtbanespiller har en fortid i bl.a. Team Viborg og senest Skovbakken, og hun kommer desuden med en masse erfaring fra de forskellige ungdomslandshold. Vi fangede Sille til en snak om skiftet til Odense Q.  

Hej Sille – og velkommen til! Hvad har motiveret dig til at skifte til Odense Q?

- Jeg har været rigtig glad for at være i Skovbakken, men lige nu jagter jeg mere kontinuerlig spilletid for at kunne fortsætte min udvikling. Det håber jeg, at jeg har større chance for i Odense Q, selvom der også er mange dygtige spillere i den her trup. Ud over det er jeg helt vild med den måde, som Odense Q gerne vil spille på.

Du har trænet med et par gange og var også involveret i søndagens testkamp. Hvad er dit indtryk af dine nye holdkammerater?

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk. Første gang jeg var her, blev jeg taget rigtig godt imod. De var alle sammen søde og spurgte ind til mig. Og i søndagens kamp synes jeg vi fik vist, at vi fungerer godt som hold, og at det er det, vi skal komme langt med i 3F Ligaen.

Læs også: Svensk sejr i Odense Q's anden testkamp

Hvad skal vi forvente af dig på det spilmæssige plan?

- I skal forvente en spiller med et godt overblik, der kan gå ind og spille det her tekniske spil, som Odense Q forsøger at praktisere.

Vi fik også en reaktion fra cheftræner Ronnie Reifling, der her giver sit syn på Silles ankomst

Hej Ronnie! Sille Struck trækker i Odense Q-trøjen. Hvad kan hun bringe til holdet?

- Sille er en mega spændende spiller. Hun har et godt overblik samt en god fysik, og trods hendes unge alder har hun allerede samlet en masse erfaring fra både klub- og ungdomslandshold. Hende forventer vi os meget af. Hun har en god personlighed og en positiv tilgang til fodbolden, som passer ind i den harmoniske trup, vi pt. har i Odense Q.

Sille Struck og resten af Odense Q-slænget spiller sæsonens første 3F Liga-kamp onsdag den 23. august, hvor vicemestrene fra Fortuna Hjørring kommer på besøg.

Luk