Menu

1 bliver til 2 - Ungdomsaftale til Mille Larsen

image
Frederik Hestbjerg
01. juli 2022 kl. 15:49
Mille Larsen fra Team Odense Q har i denne uge underskrevet en ungdomsaftale med Odense Q og bliver dermed en del af truppen. 

Mille Larsen der på banen gør sig bedst på backen og på en kant har i denne uge underskrevet en ungdomsaftale med Odense Q. Mille har været en del af Team Odense Q siden hun som U15 spiller kom til fra Strib og har vist sig som en stærk spiller.

“Vi er stolte og glade over at vi kan understøtte Milles fortsatte udvikling i Odense med en aftale.” udtaler bestyrelsesformand Rene Hansen og fortsætter

“Derudover vil vi også rigtig gerne belønne de unge spiller der gør det godt på kampbanen og på træningsbanen, hvilket vi gør med denne ungdomsaftale. Igen skal der sendes et anerkendende nik mod Team Odense Q og deres stærke arbejde”

Ligesom med Alberte Andersen der underskrev sin kontrakt i går - så er planen at Mille ligesom de øvrige spillere på ungdomsaftale starter transitionen til senior fra kommende sæson. Dette betyder at hun vil træne med to gange om ugen med Odense Q1 og spilletid på både Q1 og U18 DM. 

Mille Larsen er i forvejen en del af de danske ungdomslandshold, hvor det er blevet til 2 U18-landskampe. Derudover står hun også noteret for en kamp i den bordeauxrøde trøje, da hun fik debut d. 4 juni i 0-1 nederlaget til Varde IF.

Vi glæder os til at følge Mille i Odense Q trøjen.