Menu

0 point i sommervarmen i sidste kamp

image
Frederik Hestbjerg
04. juni 2022 kl. 18:24
Vejret var godt, pølserne var velgrillet og der var kolde øl i hanen. Alt var linet op til en skøn dag på Odense Atletikstadion, desværre var det dog et dominerende Odense Q-hold, der igen måtte forlade banen uden på point.

Det var en kamp som bar præg af Odense Q-dominans på bolden, allerede fra starten af 1. halvleg var det tydeligt at Odense Q ønskede at dominere på bolden, mens at Varde IF fandt sig tilrette i en forsvarede og afventende rolle.

 

Efter 25 minutter faldt kampens foreløbig største chance da midtbanespilleren, Sarah Sundahl, på et direkte frispark kunne sende bolden få centimeter forbi. 

Blot 5 minutter senere var det angriber Kamilla Ørskov der var tæt på at gøre det til 1-0, men desværre røg hendes hovedstød over mål.

Odense Q var generelt tættest på sejren i store dele af 1. halvleg, derfor var det også et kold spand vand i hovedet da Varde IF på et dobbelt afrettet skud på bringe sig foran 1-0, efter 37 minutter.

Efter pausen var kampbilledet det samme. Odense Q var på bolden, mens at Varde IF havde det fint med at stå og parere samt køre omstillinger. Efter 65 minutter kunne Ajla Habibovic komme frem til 2. halvlegs største chance, da hun i en presset situation midt i feltet kun var en kvart fod Varde IFs målmand fra at reducere til 1-1. 

Til trods for utallige forsøg, så ville bolden bare ikke ind i Varde IFs mål, derfor var det slukøret Odense Q-hold, der for 8. gang i foråret måtte forlade banen uden point. Dagens kamp var sæsonens sidste og næste kamp finder sted i 1. division i efteråret.

 

Ønsker du at se highlights fra kampen, kan du gøre det her