Menu

Sundhedssektor

Sundhedssektoren i Odense Q ledes af Kevin Trigalo, der med mange års erfaring inden for elitesport – ikke mindst kvindefodbold – er et kæmpestort aktiv for klubben. Sammen med et stærkt, dedikeret team af behandlere sikrer han et højt niveau i 3F Liga-holdets fysiske træning og i den individuelle dialog og rådgivning med spillerne om performance, skadesforløb m.m. 

Trigalo Fysioterapi er Kevins klinik, som specialiserer sig i fysioterapi, idrætsskader og træning. Det er også stedet, hvor spillere kan søge hen i forbindelse med de mere komplekse skades- og genoptræningsforløb.

"Jeg finder det super motiverende at udvikle spillerne til deres absolutte topniveau. Når vi udvikler spillernes fysiske performance, lærer man deres forcer og udfordringer at kende – både fysisk og psykisk. Man kommer tæt, og det giver en unik mulighed for at fremme den enkelte spillers behov og ønsker."

Case: Mathilde Jessen

Odense Q’s samarbejde med Trigalo Fysioterapi har kastet en masse gode forløb og historier af sig. En af dem, vi er allermest stolte af, er Mathilde Jessen, som i foråret 2017 løb hun ind i en længerevarende knæskade for 3. gang på blot 4 år. Dermed lignede det et farvel til elitefodbolden for Mathildes vedkommende, men takket være en jernvilje og god støtte fra trænere og holdkammerater vendte Mathilde stærkt tilbage på banen for Odense Q's 3F Liga-hold, som hun tørnede ud for gennem hele fodboldåret 2018.

I videoen her kan du høre mere om Mathildes vej tilbage samt om den støtte, hun fik fra bl.a. Kevin Trigalo.