Menu

Odense Q søger Webredaktør

image
19. marts 2019 kl. 19:04
Odense Q søger en webredaktør, der på frivillig basis vil stå for at formidle klubbens aktiviteter på hjemmeside og sociale medier.

Erfaring med rollen som webredaktør er IKKE et krav. Vi forventer til gengæld, at du har en stor interesse for at arbejde med de forskellige discipliner og mod på at dygtiggøre dig inden for dem. Vi sørger for, at du bliver sat godt ind i opgaverne, og der vil altid være masser af hjælp at hente fra resten af medieteamet i Odense Q.

Som webredaktør har du til opgave at:

  • administrere klubbens hjemmeside og sociale medier
  • formidle klubbens kampe og events (eksempel)
  • lave interviews med spillere og trænere (eksempel)
  • bidrage til den generelle udvikling af kommunikationen på klubbens platforme.


En del af noget større

Som webredaktør har du en nøglerolle i missionen om at udbrede Odense Q og kvindefodbolden i Danmark på de digitale medier.

DBU og Kvindedivisionsforeningen fremlagde i slutningen af 2018 en ny, ambitiøs plan for landets bedste kvinderække, som bl.a. indebærer et større fokus på medie- og kampdækningen. Sammen med resten af medieteamet i Odense Q er du med til at sikre vores konkurrencedygtighed på de to fronter. Ud over at blive en del af et engageret team af frivillige, vil du også få mulighed for at bidrage med inputs til den samlede mediedækning af Den Ny Kvindeliga.


Tid og sted

Som webredaktør arbejder du selvstændigt omkring nogle af opgaverne, mens andre løses i fællesskab med fx spillere, trænere og de andre medlemmer af medieteamet.

Det er ikke et krav, at du kan være med til alle holdets kampe. Det vil dog være en klar fordel, hvis du regelmæssigt kan være tilstede på kampdage, da vi på den måde kan formidle kampene med den nærhed og aktualitet, de fortjener.

Se datoer og tidspunkter for forårets ligahjemmekampe


Kontakt os

Hvis rollen som webredaktør i Odense Q lyder som noget for dig, så send os en mail på presse@odenseq.dk med lidt info om dig selv og din motivation for opgaverne. Vi glæder os til at høre fra dig.