Menu

Odense Q søger Kamerafører

image
19. marts 2019 kl. 19:03
Odense Q søger en kamerafører, der vil stå for at filme 3F Liga-holdets hjemmekampe.

 

Opgaven

Som kamerafører står du for at filme 3F Liga-holdets kampe. Tidligere erfaring med videoproduktion er IKKE en nødvendighed. Vi sørger for, at du bliver sat godt ind i opgaven, og der vil altid være masser af hjælp at hente fra resten af medieteamet i Odense Q.

Som kamerafører du med til at udvikle den seeroplevelse, der skal udbrede Odense Q og kvindefodbolden i Danmark på de digitale medier. Video fra kampene er et populært element i indholdsfladen på vores egne kanaler, og klubbens trænere og spillere har stor gavn af dine optagelser i deres analyse af kampene.

Se vores videoer på: 

Facebook

Instagram

Mycujoo.tv

YouTube

 

 


Tid og sted

Vi har 5-7 hjemmekampe pr. halvsæson, og der afsættes ca. 3,5 timer pr. kamp. Vi mødes min. 45 minutter inden hver kamp og bruger typisk 45 minutter efter kampen til post-match interviews, hyggesnak m.m.

3F Liga-holdets hjemmekampe spilles på Marienlystcentrets bane 1.

Se datoer og tidspunkter for forårets hjemmekampe

 

En del af noget større

DBU og Kvindedivisionsforeningen fremlagde i slutningen af 2018 en ny, ambitiøs plan for landets bedste kvinderække. Den indebærer bl.a. indebærer et større fokus på medie- og kampdækningen, og sammen med resten af medieteamet i Odense Q er du med til at sikre vores konkurrencedygtighed på de to fronter.


Kontakt os

Hvis rollen som kamerafører i Odense Q lyder som noget for dig, så send os en kort mail på presse@odenseq.dk med lidt info om dig selv og din motivation for opgaven. Vi glæder os til at høre fra dig.