Menu

At være sponsor i Odense Q

Odense Q ønsker et højt niveau i samarbejdet med vores sponsorer samt via kreativ tænkning at skabe værdi for vores partnere i Odense og på hele Fyn. Her kan du læse mere om, hvad det vil sige at være sponsor i Odense Q. 

Skal udfordre den traditionelle tankegang

Det er krævende at markedsføre brands, produkter og oplevelser, og sportsverdenen adskiller sig ikke fra dette. Der kræves meget for at få opmærksomhed og opbygge loyalitet hos dem, vi henvender os til, uanset om det er fans, medlemmer, spillere eller partnere. Vi skal turde udfordre den traditionelle tankegang. Vi skal aktivere vore partnerskaber. Et kommercielt partnerskab er ikke blot et talerør til målgruppen, men en mulighed for dialog, der kan åbne for interessen hos modtagerne og dermed øge værdien væsentligt.                  

På kvindens præmisser

I Odense Q har vi skabt et koncept ’af Qvinder….for Qvinder’, som i høj grad er unikt med den primære målgruppe: kvinder i alle aldre. Mænd kan være med, men alt i og omkring klubben sker på kvindens præmisser. Målgruppens behov og ønsker er hermed nemmere at identificere, og målgruppen er nemmere at få involveret og aktiveret. Fans, medlemmer, spillere, sponsorer eller partnere får dermed et unikt fælles univers. Som så igen fører til, at vi sammen kan bruge de rigtige medieplatforme på den mest hensigtsmæssige måde.   

”Sammen er vi stærke”

Vi skal skabe et fællesskab, hvor alle involverede forstår, at ’sammen er vi stærke’. Odense Q ønsker at knytte personer til sig med kvaliteter, som de kommercielle partnere kan få glæde af til en løbende udvikling af samarbejdet. Odense Q vil opbygge et erhvervsnetværk i samarbejde med en ekstern partner, som er specialist indenfor området. Vi vil i forlængelse af dette stå for idéudveksling, kendskabsopbygning på tværs af erhvervsnetværket, vidensdeling, sparring og endelig også udveksling af nye kunder og dermed vækst blandt de kommercielle partnere/sponsorer. Netværket vil være et vigtigt element i udvikling af klubben. Jo stærkere det er, jo bedre rustet vil Odense Q være fremover. 

Vi har flere forskellige sponsormuligheder. Vil du vide mere, så kontakt kommerciel leder John Torben Bæksted på tlf. 53850325 eller via mail til sponsor@odenseq.dk, og hør hvad I kan få ud af et samarbejde med Odense Q.