Menu

Om Odense Q

Odense Q udspringer fra OB Kvinde Elite og blev etableret som selvstændig kvindefodboldklub i Odense i 2016. Odense Q er moderklub for Team Odense Q, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. Odense Q har base i Marienlystcentret.

Mission

Odense Q er en fodboldklub for kvinder, der udvikler, tiltrækker og fastholder spillere på alle niveauer samt sponsorer, trænere, ansatte og frivillige med henblik på at være den førende kvindefodboldklub i Odense og på Fyn.

Vision

Vi ønsker at skabe en fodboldklub for kvinder og med kvindelig dominans hele vejen igennem. En klub som på det sportslige plan er i toppen af kvinde- og pigefodbold i Danmark, og som bredt udvikler, tiltrækker og fastholder spillere samtidig med at levere spillere til landsholdet.

Odense Q skal være en sund forretning med en økonomi, der kan bringe klubben til at være den førende kvindeklub på Fyn, stedet hvor førende elitespillere fra hele øen mødes, og hvor der arbejdes hårdt og fokuseret på at skabe tilskuerinteresse.

En gentagelse af historien om den grimme ælling

Odense Q blev startet op i Odense, og intet er mere naturligt end at drage paralleller til H.C. Andersens “Den grimme ælling”. Historien om Odense Q vil være en gentagelse af historien om den grimme ælling, der bliver til den smukke svane.            

Odense Q står i dag på egne ben, og vi vil gøre det attraktivt at engagere sig i kvindefodbolden på Fyn som spiller, tilskuer, sponsor eller andet. Vi ser gerne, at alle vores samarbejdspartnere involverer sig i Odense Q, ligesom vi gerne involverer os den anden vej. Sammen skal vi sikre fremtiden for den fynske kvindefodbold!

Sportsligt skal vi igennem de nærmeste år opnå en position i toppen af 3F ligaen med et 2. hold, der ligger i en af de nærmeste rækker under ligaen, således at bredden sikres. Sportslig succes vil løfte klubben og kvindefodbolden på alle fronter, herunder sikre tilskuernes gunst.

Et fynsk fællesskab i kvindefodbold

Odense Q vil dyrke fællesskabet for hele Fyn og søge et sammenhold, der kan gøre forholdene bedre for alle. Alle i Odense Q skal respektere hinanden og den indsats, som gøres i klubben og blandt andre klubber.     Fællesskab kan give tryghed for alle omkring klubben, og dermed skabe bedre forudsætninger for udvikling i retning af at være ambitiøse og visionære. Odense Q tager ansvar for at skabe det bedst mulige miljø for kvindefodboldens vilkår på Fyn.