Vanvidsafslutning da OB Q og B.93 spillede 3-3

image
Frederik Hestbjerg
16. september 2023 kl. 17:50
Svanemølleanlægget dannede lørdag rammen om et vaskeægte topopgør, da B.93 og OB Q stødte sammen i kvindernes 1. division.  Fælles for de 2 hold, var at ingen af holdene havde forladt banen som taber - Dette var der dog tæt på at blive ændret på flere gange i denne kamp.

OB Q lagde ud med at dominere kampen på bolden og i chancer. Allerede indenfor de første 10 minutter havde både Zoe Hasenauer & Katie Soderstrom testet B.93s målmand og Katie havde også testet træværket.

Dernæst fulgte en mere lige kamp, hvor hverken B.93 eller OB Q formåede at komme til større chancer. En afslutning fra distancen fra Hannah Kirketorp, der ramte overliggeren, var det eneste, der fik pulsen op.

Efter 40 minutter kunne selvsamme Hannah Kirketorp gør det til 1-0 efter lidt tumult i feltet, kunne hun hamre en nedfaldsbold op i hjørnet.

Føringen kunne dog have været en kort en af slagsen, da B.93 minutter efter var tæt på at udligne efter opspilskoks fra OB Qs side af. Dette blev dog afværget og dermed kunne OB Q gå til pause med en 1-0 føring.

Det var B.93, der kom bedst fra start et højt og effektivt pres førte til at OB Q blev presset, hvilket hurtigt gav pote da de efter minutter kunne udligne til 1-1

OB Q var generelt i 2. halvleg en skygge af sig selv. Det sprudlende spil fra første halvleg var gemt væk og derfor var det også helt naturligt at B.93 med 25 minutter igen kunne sparke sig foran 2-1.

2-1-målet blev et regulært wake-up-call for OB Q, der efterfølgende satte mere tempo i kampen. Trods det højere tempo og de flere chancer, så ville bolden dog ikke i mål og som kampen skred frem og frustrationerne blev større, så blev spillet også efter dette.

Da kampen trådte ind i de sidste 5 minutter, begyndte et følelsesmæssig himmel og helvede.

Først kunne Zoe Hasenauer gøre det til 2-2 på et flot langskud, som efter kampen blev beskrevet som en 1-ud-af-100-scoring af en OB Q-spiller. Glæden var dog kort, da B.93 på veltimmet skud gjorde det til 3-2 to minutter senere. Et uafstemt forsvar tillod at B.93 lettere upresset kunne score.

Glæden blev dog etableret igen, da Zoe Hasenauer igen - på et tordendrøn uden lige - gjorde det til 3-3.

Der kom ikke flere mål i kampens hede, og begge hold gik derfra med 1 point.