Menu

Tenna Kappel: Er sindssygt stolt af holdet

image - Det viser bare, at vi som hold har rykket os helt vildt meget i forhold til sæsonens første kampe mod Brøndby og Fortuna Hjørring, lyder det fra Odense Q-anfører Tenna Kappel.
04. november 2017 kl. 20:40
Se alle billederne fra lørdagens spændende kamp mod de danske mestre fra Brøndby, og læs post-match interview med Odense Q-anfører Tenna Kappel.

Lørdag eftermiddag led Odense Q et knebent nederlag i efterårets næstsidste hjemmekamp, da de danske liga- og pokalmestre fra Brøndby kiggede forbi. Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede.

Brøndbyernes Stine Larsen åbnede scoringen efter 10 minutters spil, inden Tenna Kappel udlignede for hjemmeholdet midtvejs i første halvleg. Overraskelsen lurede længe, men efter 70 minutters spil nettede Stine Larsen for anden gang i kampen til slutresultatet 2-1 i gæsternes favør. Vi tog en snak med Odense Q-anfører og målscorer Tenna Kappel umiddelbart efter kampen.

I taber 2-1 til de danske mestre fra Brøndby. Hvad er det for en følelse, du går fra banen med?

- Vi har tabt 2-1 i dag, men jeg står faktisk med en rigtig god følelse her efter kampen. Og det er sjældent, at jeg har det sådan oven på et nederlag, skal jeg være ærlig at sige. Men jeg er sindssygt stolt af holdet, og jeg samlede også pigerne efter kampen for at fortælle dem helt præcis, hvor stolt jeg er. Vi kæmper som et hold, og ingen af os spiller for egen vindings skyld. Jeg vil også gerne sige tak for opbakningen til alle dem, der kom i dag. Det er dejligt at se så mange på lægterne, og nogle af vores supportere havde endda fået lavet et mega fedt Odense Q-banner op til kampen. Tusind tak for det!

Dagens indsats står lidt i kontrast til præstationen i det første møde, som Brøndby vandt med hele 9-1. Hvordan har I udviklet jer siden den kamp?

- Vi er blevet rigtig gode til at kommunikere og til at flytte med hinanden inde på banen. Måske er det bare lige et par meter det drejer sig om, men det betyder, at vi ikke skal løbe så meget. Selvom vi selvfølgelig får løbet rigtig meget i dag. Men det giver os mere overskud, at vi hele tiden hjælper og kan høre hinanden derinde. Der synes jeg, vi har rykket os rigtig meget siden vores første møde i Brøndby, hvor vi fik en ordentlig fodboldlektion.

Du scorer igen mod Brøndby i en kamp, hvor der i perioder - som forventet - var langt mellem Odense Q-chancerne. Hvilke tanker havde I gjort jer om det offensive spil inden kampen?

- Inden kampen snakkede vi om, at Brøndby gav noget plads på ydersiden af deres forsvar, og at vi skulle forsøge at udnytte det. Vi lykkedes med det en enkelt gang i forbindelse med scoringen, og det var lækkert at se os udføre nogle af de her ting, som vi havde fokus på op til kampen.

I holder spændingen gennem hele kampen og leverer en af sæsonens stærkeste præstationer. Hvad betyder det for jer her på vej ind i den afsluttende fase af grundspillet?

- Det betyder sindssygt meget. Det viser bare, at vi som hold har rykket os helt vildt meget i forhold til sæsonens første kampe mod Brøndby og Fortuna Hjørring. Det er utrolig vigtigt, at vi tror på det og giver den fuld gas, selvom vi er oppe mod så stærke modstandere. Jeg går herfra med et smil på læben og en stærk tro på, at vi sikrer os en plads i slutspillet i løbet af den næste måneds tid.

Se kampinfo her (DBU.dk)

Næste Odense Q-kamp i 3F Ligaen er på udebane mod Vejle i noget, der ligner efterårets vigtigste kamp. Der er kickoff i Vejle kl. 13:00 på lørdag.