Menu

Stor Odense Q-sejr i forårspremieren

image
09. april 2018 kl. 20:13
Hold 2 åbnede forårssæsonen med en hjemmesejr på 10-2 over Nyborg/Aunslev. Se billeder fra kampen og læs cheftrænerens reaktion på den gode start.

Søndag vandt Odense Q med hele 10-2 over Nyborg/Aunslev i Albaniserien. Hjemmeholdets mål blev sat ind af Signe Madsen (5), Anna Østerbye (3), Mie Malig Hansen (1) og Linette Folke (1). Trods stor konkurrence fra de målscorende kandidater var det Ida Rosholm, der løb med stemmerne som kampens spiller.

Læs interview med cheftræner Anette Andersen og se alle billederne fra den store målfest længere nede på siden.

Se kampinfo (DBU.dk)

Anette Andersen: Fedt at komme i gang

Vi tog en snak med cheftræner Anette Andersen oven på søndagens kamp.

Hvordan var det at tage hul på turneringen?

- Først og fremmest er det jo altid fedt at komme i gang med turneringen. Det havde vi glædet os meget til, og det var jo super vejr og med masser af godt humør.

I vinder hele 10-2 over Nyborg/Aunslev. Hvordan ser du tilbage på kampen?

- Ud over at vi selvfølgelig gerne vil score mål og være farlige i offensiven, har vi også haft meget fokus på andre faser i vores spil, som vi gerne vil bygge på. Som kampen udvikler sig i dag, er det jo fedt for os, at vi får scoret 10 mål. Det kan i sidste ende have betydning for, hvilken placering vi får i rækken. Omvendt er det ærgerligt, vi indkasserer de to mål, og det er vigtigt, at vi tager ved lære af fejlene, vi begår i de situationer.

Hvad kan I ellers tage med fra opgøret?

- At vi skal spille lidt hurtigere. Jeg synes, at vi er bedre fodboldspillere på dagen end vores modstandere, og det skal vi vise, bl.a. ved at sætte mere fart i vores spil. Til gengæld er vi hele vejen rundt blevet mere modige i vores omgang med bolden, og vi er blevet bedre til at holde på den. Og så er jeg godt tilfreds med indsatsen fra de nye spillere. De viser, at de er klar til at gå ind og bidrage til holdet fra start.

Med storsejren stryger Odense Q til tops i Albaniserien, og allerede på onsdag skal førertrøjen forsvares. Her skal man på udebane op imod MG & BK med kickoff kl. 19:15 i Middelfart.

Luk