Menu

Steen Hansen om Michella Østergaard: Ser lovende ud

image - Hun fik vist, at hun har et stort potentiale på nogle af de områder, vi gerne vil være stærke på, fortæller Steen Hansen om Michellas Østergaards præstation mod IFK Kalmar.
16. februar 2018 kl. 17:48
Læs interview med assistenttræner Steen Hansen, der taler i rosende vendinger om nyankomne Michella Østergaard.

Trods sin meget korte opstart i Odense Q har Michella Østergaard allerede imponeret i de nye omgivelser, både til træning og i kamp. Vi tog en kort snak med assistenttræner Steen Hansen om 3F Liga-truppens nye forsvarskriger.

I de seneste to uger har du stiftet bekendtskab med Michella Østergaard, som er nyeste medlem af Odense Q's 3F Liga-trup. Hvad er dit foreløbige indtryk af hendes fodboldmæssige kvaliteter?

- Selv om hun rent staturmæssigt ikke fylder så meget, så har hun en speed og en omgang med bolden, som er på et rigtig fint niveau. Samtidig har hun en god placeringsevne, og hun er dygtig i nærkampene. Det er i hvert fald noget af det, jeg har lagt mærke til. Og så er det min opfattelse, at hun har haft forholdsvist nemt ved at blive integreret i truppen. Så det ser lovende ud, synes jeg.

Læs også: Ny spiller i Odense Q: Michella Østergaard

Michella var også med i sidste weekends 2-1 sejr over IFK Kalmar. Hvordan vil du vurdere hendes indsats i den kamp?

- Michella spillede en virkelig god 1. halvleg i lørdags. Desværre måtte hun udgå med et trælår undervejs, men hun præstererede rigtig, rigtig godt i den tid, hun var på banen. Hun havde ikke nået at træne så meget sammen med os inden kampen, men hun fik vist, at hun har et stort potentiale på nogle af de områder, vi gerne vil være stærke på.

Lørdag skal Steen Hansen og resten af Odense Q-slænget ud i en spændende, lokal testkamp mod Næsby. Der er kickoff kl. 13:00 i Næsby.

Luk