Smalt Odense Q-nederlag i årets sidste hjemmekamp

image
19. november 2017 kl. 18:17
Odense Q glippede chancen for at få hårdt tiltrængte point på kontoen, da man lørdag måtte tage til takke med et 3-2 nederlag til VSK Aarhus. Se alle billederne fra kampen her.

Det var lige ved og næsten, da Odense Q lørdag eftermiddag led et knebent 3-2 nederlag til VSK Aarhus i efterårets sidste 3F Liga-kamp på fynsk grund. Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

En åben slagudveksling

Odense Q-angriber Lærke Bruun åbnede scoringen efter 40 minutters spil og sikrede hjemmeholdet en pauseføring. Gæsterne svarede hurtigt igen efter pausen, da Signe Andersen udnyttede en friløber få minutter inde i anden halvleg, og århusianerne tog også føringen efter 63 minutter, efter Simone Hagelskjær kom først på en ripost. Med et kvarter igen blev Anna Østerbye skiftet ind for værterne, og i sin allerførste aktion – få sekunder efter hun trådte på banen – fik hun bragt balance i regnskabet. Glæden varede dog kort, og to minutter senere headede gæsternes Sofie Obel bolden i nettet efter et århusiansk hjørnespark. Hjemmeholdet forsøgte ihærdigt at svare igen, men slagudvekslingen stoppede ved 3-2 i århusiansk favør, og dermed glippede Odense Q-tropperne chancen for at lægge yderligere afstand til Vejle under stregen.

Alt bliver afgjort i december

Netop Vejle tabte lørdag 2-0 på udebane til KoldingQ, og dermed er der status quo i kampen om den sjette og sidste slutspilsplads. Odense Q spiller efterårets sidste kamp i grundspillet den 2. december på udebane mod BSF, hvor der med en vis sandsynlighed skal point på kontoen for at booke en billet til slutspillet, da Vejle, som er et enkelt point efter Odense Q i tabellen, har en kamp i hånden. Den 3. december tager vejlenserne imod Varde, og weekenden efter står den på en svær udebanekamp mod de danske mestre fra Brøndby.