Menu

Ronnie Reifling: Vi lykkes i alle spillets facetter

image - Som træner var det en kæmpe forløsning at se, hvordan spillerne løste opgaverne inde på banen, fortæller Ronnie Reifling oven på onsdagens 5-0 sejr.
05. oktober 2017 kl. 21:16
Se alle billederne fra onsdagens 5-0 sejr over Varde, og fang cheftræner Ronnie Reiflings reaktion på kampen her.

Odense Q-pigerne tog sæsonens første ligasejr, da de onsdag aften slog Varde med hele 5-0 i Marienlyst. Lærke Bruun, Tenna Kappel, Malaika Din Hashmi, Britta Olsen og Ida Kristensen nettede en enkelt gang hver.

Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede, og få cheftræner Ronnie Reiflings reaktion på storsejren i interviewet herunder.

I vinder 5-0 over Varde, og tager dermed sæsonens første ligasejr. Hvordan oplevede du kampen?

- Samtlige Odense Q-spillere præsterer på et højt niveau og leverer en meget koncentreret indsats. Jeg synes, vi lykkes i alle spillets facetter. Vi er farlige gennem hele kampen, og holder samtidig Varde fuldstændigt fra fadet. Vi har haft fokus på at være tålmodige og kloge i defensiven kombineret med en meget opportunistisk tilgang i offensiven, og det gik op i en højere enhed mod Varde. Som træner var det en kæmpe forløsning at se, hvordan spillerne løste opgaverne inde på banen.

Læs også: Tenna Kappel: En kæmpe forløsning (bold.dk)

Efter to ligakampe i træk uden at komme på tavlen får I banket fem mål ind mod Varde. Hvad skyldes det?

- Vi er farlige fra flere vinkler, fordi vi som hold får skubbet længere frem på banen, hvilket de fem forskellige målscorere også vidner om. Og så har vi arbejdet en del med afslutningerne på det seneste, og det har helt naturligt højnet vores niveau på den front. Specielt skuddene fra distancen var vi rigtigt farlige på, og det tilfører vores offensiv endnu en dimension.

Hvad skal I tage med videre fra kampen?

- Vi kan i hvert fald bruge sejren her som et selvtillidsboost og som et bevis på, at det vi gør, er rigtigt. Det er de rigtige relationer, vi udvikler på tværs af banen.

Næste Odense Q-kamp i 3F Ligaen er på søndag, hvor man ude møder vicemestrene fra Fortuna Hjørring.

Se målene her (Mycujoo.tv)

Se kampinfo (DBU.dk)