Menu

Reifling: - Mange succesoplevelser trods nederlag

image - Trods nederlaget har vi mange succesoplevelser, hvor den enkelte spiller finder det rette mod i boldomgangen og tager sine nærkampe seriøst, fortæller Ronnie Reifling.
23. september 2017 kl. 21:40
Odense Q-cheftræner Ronnie Reifling vender VSK Aarhus-kampen og løfter sløret for, hvad der skal arbejdes på i den nærmeste fremtid.

Odense Q måtte indkassere et 4-0 nederlag, da man torsdag var på besøg hos VSK Aarhus. Vi tog en snak med cheftræner Ronnie Reifling om opgøret. 

Hvordan oplevede du kampen i Århus?

- Vi er på hælene i store dele af første halvleg. Dog uden at vi går i panik ude på sidelinjen, men vi er bagefter. Og så har vi et par minutter kort før pausen, hvor koncentrationen glipper helt, og det straffer VSK Aarhus os på. Langt hen ad vejen synes jeg egentlig, at vi spiller en okay første halvleg, men vi er hele tiden et skridt efter. Vi kommer lidt efter det i anden halvleg, hvor jeg egentlig synes, vi er bedst. Set over hele kampen var VSK Aarhus dog stærkest og væsentligt mere effektive, så sejren var fuldt fortjent.

Hvad bliver udslagsgivende, som du ser det?

- At vi er for lang tid om at komme op i gear. De straffer vores fejl benhårdt, og i den anden ende er vi ikke skarpe nok til at straffe deres. Der mangler vi noget tro på egne evner til at opsøge det held, der skal til i de situationer.

Hvad kan I tage med fra opgøret?

- Trods nederlaget har vi mange succesoplevelser, hvor den enkelte spiller finder det rette mod i boldomgangen og tager sine nærkampe seriøst. Især de tre indskiftere kom ind og bragte noget fight og en rigtig god indstilling.  

I går en spændende uge i møde med først pokalkamp mod Seest på tirsdag, inden I søndag skal op imod BSF på hjemmebane. Hvad skal I arbejde med de kommende dage?

- Vi skal sætte fokus på kynismen i begge felter, og på at hver enkelt spiller også skal ha’ modet til at opsøge de personlige succeser inde på banen.

Se billeder fra torsdagens kamp i Århus her