Menu

Odense Q tog alle 3 point på Tåsinge

image
15. oktober 2018 kl. 16:21
Se alle billederne fra søndagens Albaniserie-kamp på Tåsinge, som bragte Odense Q-tropperne et skridt nærmere oprykning.

Søndag var Hold 2 på besøg hos Tåsinge f.B. i Albaniseriens 11. spillerunde.

I sæsonens første indbyrdes opgør mod Tåsinge - tilbage i august måned - led Hold 2 efterårets hidtil eneste pointtab, da det endte 0-0 i Marienlyst. Men det blev revancheret i søndagens kamp, hvor Claus Bertelsens tropper tog en 2-0 sejr med fra det sydfynske. Se en masse gode billeder fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Tåsinge f.B.-Odense Q 0-2 (0-1)

Kampens første mål blev sat ind af Pernille Andersen efter 5 minutter, og Nanna Christensen øgede til slutresultatet 2-0 på straffespark efter en lille times spil. I Odense Q-målet stod Katrine Jalris for flere vigtige aktioner, og hun tog titlen som Kampens Spiller.

Med sejren fastholder Odense Q-tropperne et stort forspring i tabellen, og i defensiven er der sat ny holdrekord med 4 clean sheets i træk.

Oprykning kan sikres på lørdag

Der er lagt i ovnen til en mindre oprykningsfest på lørdag, når Hold 2 tager imod B1913 fra kl. 15:00 i Marienlyst. Gæsterne fra B1913 ligger på 2. pladsen og har som det eneste hold i rækken en matematisk chance for at nå den eftertragtede oprykningsplads. Den chance er til gengæld meget spinkel, og B1913 skal i første omgang vinde lørdagens indbyrdes opgør med min. 4 mål for at forhindre en oprykning til Odense Q-tropperne.

Luk