Odense Q-sejr i tæt testkamp

image Marie Maj Madsen (11) åbnede scoringen i lørdagens kamp.
11. februar 2018 kl. 16:09
Se alle billederne fra lørdagens 2-1 sejr over svenske IFK Kalmar.

Odense Q's 3F Liga-hold fik årets første sejr, da man lørdag tog imod svenske IFK Kalmar i årets anden testkamp. Se en masse gode billeder fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Mål fra Marie Maj og Malaika

Marie Maj Madsen bragte Odense Q i front efter blot 6 minutter, men 10 minutter senere udlignede gæsternes Amanda Fredriksson på et regulært drømmetræf fra 20 meters afstand. Kampens tredje scoring faldt efter 32 minutter, da Malaika Din Hashmi headede bolden i nettet fra kanten af det lille felt. Trods gode tilbud begge veje blev det ikke til flere mål i en både tæt og underholdende testkamp, som altså endte med en 2-1 sejr til de bordeauxrøde.

Næste weekend byder på endnu en spændende testkamp, når Odense Q-tropperne gæster Næsby. Der er kickoff lørdag kl. 12:00 i Næsby.