Menu

Odense Q-pigerne vandt i Varde

image
29. oktober 2017 kl. 22:26
Se billederne fra 3-0 sejren i Varde og læs post-match interview med Odense Q-cheftræner Jakob Pavar.

Søndag eftermiddag var Odense Q på besøg hos Varde IF i en kamp om vigtige point i de hold bestræbelser på at sikre deltagelse i forårets slutspil. Skader hos Odense Q-truppens to keepere betød, at unge Matilde Danefeld, der til daglig frister en tilværelse som midtbanespiller, fik en lidt utraditionel 3F Liga-debut i Odense Q-målet. Og i den anden ende af banen måtte man se bort fra holdets topscorer, Britta Olsen, der er ude indtil januar.

Men takket være en klog og koncentreret indsats blev de skadede profilers fravær ikke udslagsgivende, og med en overbevisende 3-0 sejr tog Odense Q-pigerne et vigtigt skridt mod forårets slutspil. Lærke Bruun åbnede scoringen efter 34 minutters spil, og hun fulgte op med endnu en scoring kort efter pausen, inden Julie Skov scorede sit første mål i Odense Q-trøjen til slutresultatet 3-0 ti minutter før tid. Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede og læs her post-match interview med cheftræner Jakob Pavar.

Hvordan oplevede du kampen fra sidelinjen?

- Vi var næsten i kontrol fra start til slut, som jeg ser det. Det første kvarters tid skulle vi lige tilpasse os banens beskaffenhed. Den var lidt hullet, så bolden fik lov at hoppe lidt rundt. Med det sagt så kommer vi fint ud, og vi får tidligt et godt greb om kampen. Varde forsøgte at true os ved at stikke den dybt til deres folk oppe foran, men det får vi dæmmet godt op for.

Kan du tage os igennem de tre scoringer?

- Det første er godt gennemspillet angreb, hvor Sundahl får vendt på midten og finder Malaika, som sætter Lærke godt op. Og det andet mål er en lang bold fra Helena, som Ida opfanger og uselvisk vælger at spille ind foran til Lærke, som gør det til 2-0. Og det sidste mål er det Julie selv, der bryder spillet og ender med at score tæt under mål på oplæg fra Lærke. Julie spillede en stærk kamp på højre back, og det var fortjent, at hun fik scoret et mål i dag.

I var hårdt ramt på skadesfronten forud for opgøret. Hvordan klarede I den udfordring?

- Jeg synes, at spillerne hele kampen igennem viser, hvad de kan. De viste alle den rette 3F Liga-attitude. De leverede godt fodboldspil på svære præmisser, og som træner er det bare dejligt at se de her præstationer, hvor vi både er klar oppe i hovederne og spiller klogt gennem en hel kamp. Matilde i målet gjorde det fremragende. Varde havde ikke meget, men på det som de havde, var hun sikker i sine indgreb, og hun fik sat bolden godt i gang. Man er altid nervøs, når man kommer ud i sådan en situation, og hun skal ha' stor ros for at tage det ansvar og løfte opgaven, som hun gjorde. Det var virkelig flot.

Næste Odense Q-kamp i 3F Ligaen er lørdag den 4. november, hvor de danske liga- og pokalmestre fra Brøndby kommer til Marienlyst.