Menu

Odense Q-nederlag trods fantomstart

image
15. oktober 2017 kl. 17:01
Se billederne og læs reaktionerne fra lørdagens 3F Liga-kamp mod KoldingQ.

Odense Q kom usædvanligt godt fra land i lørdagens hjemmekamp, men KoldingQ fik vendt opgøret, som endte 3-1 til gæsterne. Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede, 

Læs også: Lærke Bruun: - Skal være klar fra start

Odense Q-topscorer Britta Olsen åbnede scoringen efter blot 30 sekunder på et fornemt oplæg af anfører Tenna Kappel. Kolding Q's Mathilde Madsen fik udlignet efter 35 minutters spil, og lige inden pausefløjt tog gæsterne også føringen, da Louise Eriksen eksekverede fra 11-meterpletten. I den mindre begivenhedsrige anden halvleg øgede Signe Baatrup efter 78 minutter til slutresultatet 3-1 på en kraftfuld afslutning fra distancen. Vi fangede Odense Q-cheftræner Jakob Pavar til en snak om kampen.

I får en drømmestart, men mister momentum, som kampen skrider frem. Hvad bliver udslagsgivende, som du ser det?

- Vi bliver for passive uden bold, og er samtidig for febrilske i vores boldomgang. Defensivt formår vi at stå meget godt, og vi holder Kolding fra de helt åbne chancer. Selvom de er meget på bolden, bliver det sjældent rigtig farligt. Til gengæld lykkedes vi på ingen måde i spillet med bolden. Vores mentale omstilling fra forsvar til angreb var ganske enkelt ikke god nok.

Hvad kan I tage med fra kampen?

- Vi kan bare kigge på vores start. Når vi er sammen om at tænke fremad i vores aktioner, og vi alle er 100 % på, så kan vi snildt være med.

I har 14 dage til næste 3F Liga-kamp, som er på udebane mod Varde. Hvad skal I ha’ fokus på frem mod det opgør?

- Vi skal holde fast og ikke gå i panik. Vi skal blive ved med at spille fodbold og ikke ende med at losse kuglen rundt, som vi i perioder gjorde mod Kolding. Vores styrker ligger i spillet med bolden, og det skal vi lige ha’ mindet spillerne om.

Se kampinfo (DBU.dk)

Se mål fra kampen (Mycujoo.tv)

Udekampen mod Varde spilles den 29. oktober med kickoff kl. 13:00.