Odense Q-Fortuna Hjørring: Se billeder fra kampen

30. marts 2018 kl. 11:31
Læs om torsdagens 3F Liga-kamp mod Fortuna Hjørring, og se alle billederne fra den snefyldte affære.

Skærtorsdag var der fint besøg på bane 1, da DM-favoritterne fra Fortuna Hjørring gæstede Odense.

Tak for hjælpen

Kampen var i fare for at blive aflyst pga. torsdagens snefald. Men takket være en forbilledlig indsats fra Boldklubben Marienlyst og en stærk gruppe af forældre, især forældrene til Marienlysts U14-piger, lykkedes det at gøre banen kampklar. Vi sender en kæmpestor tak til alle, der hjalp os med at få afviklet kampen.

Se alle billederne fra det spændende opgør i galleriet længere nede på siden.

Odense Q-Fortuna Hjørring 1-2 (0-2)

Karoline Smidt Nielsen bragte Fortuna Hjørring i front efter 13 minutters spil, efter hun var hurtigt over en løs bold i det lille felt. Og et kvarter senere var den tidligere OB'er igen på pletten, da hun med et kraftfuldt spark fra distancen sikrede gæsterne en 2-0 føring, som der ikke blev ændret på inden pausen.

Odense Q kom bedre med efter pausesnakken, og et lille kvarter inde i 2. halvleg reducerede Line Munk på et vaskeægte drømmehug fra 20-25 meter. Trods gode tilbud i begge ender blev det ikke til flere scoringer, og dermed kunne Fortuna Hjørring tage en 2-1 sejr med fra Odense.