Menu

Odense Q etableret som TOQ-moderklub

image
19. juli 2018 kl. 18:56
Odense Q er nu officielt blevet moderklub for Team Odense Q på lige fod med BM og TPI. Læs mere om aftalen og få Odense Q-formand Rene Hansens reaktion på den gode nyhed.

I slutningen af juni måned fik Odense Q godkendt en overbygningsaftale, der etablerer Odense Q som moderklub for Team Odense Q på lige fod med de eksisterende moderklubber, Boldklubben Marienlyst og Tarup Paarup Idrætsforening. For Odense Q betyder det i praksis, at man nu kan rykke udvalgte spillere op og ned mellem Team Odense Q’s U18-hold og Odense Q’s seniorhold.

Følg Team Odense Q på Facebook


Odense Q-formand: - Det helt rigtige tidspunkt

Vi fangede Odense Q-formand Rene Højgård Hansen for at få en reaktion på den nye aftale:

- Selvom vi hver især har vores selvstændighed, er vi nu i endnu højere grad én samlet klub. Vi har en stærk ungdomsafdeling i Team Odense Q, hvor de dygtigste U18-spillere kan komme op og prøve sig af i kamp og snuse lidt til niveauet, som man kender det fra andre klubber. Det er er noget, vi har arbejdet på rigtigt længe, men vi har bare ikke følt, at tiden var rigtig før nu, hvor de unge TOQ-spillere er ved at modnes. Så jeg føler også, at det er på det helt rigtige tidspunkt, det sker. Det er et kanon vigtigt samarbejde, vi har fået etableret med Team Odense Q, og det glæder vi os til at bygge videre på i den kommende sæson, fortæller Odense Q-formanden.

Og det er ikke kun på den sportslige front, at samarbejdet med Team Odense Q er intensiveret. I morgen er vi klar til at præsentere Odense Q’s nye kommercielle leder, der bl.a. kommer med en masse gode erfaringer fra TOQ-projektet.

Luk