Menu

Odense Q-Brøndby: Billeder og Reaktioner

image Kamilla Ø. Jensen scorede for anden kamp i træk, da hun reducerede til 2-1 efter 11 minutters spil.
14. oktober 2018 kl. 20:54
Se billeder og mål fra lørdagens 3F Liga-kamp mod Brøndby, og læs reaktioner fra cheftræner Morten Christiansen og anfører Tenna Kappel.

Der var godt vejr og god stemning på lægterne, da Odense Q’s 3F Liga-tropper lørdag tog imod mesterskabskandidaterne fra Brøndby. Alligevel blev det en meget lang eftermiddag for hjemmeholdets vedkommende, da de blå-gule gæster vandt hele 10-1 i en mindre magtdemonstration på bane 1.

Kamilla Ø. Jensen stod for den enlige Odense Q-scoring i kampen. Se målet her:

Gæsternes 10 scoringer – der også talte et enkelt Odense Q-selvmål – fordelte sig mellem Nanna Christiansen (3), Rikke Sevecke (2), Nicoline Sørensen (2), Mille Gejl (1) og Louise Winther (1).

Se alle målene på Mycujoo, og se en masse gode billeder fra opgøret i galleriet længere nede på siden.

Morten Christiansen, cheftræner:

- Vort nederlag var ikke et mål for stort. Forskellen mellem de to hold blev i den grad udstillet, da Brøndby-spillerne havde en dag, hvor de ville det hele, og hvor alt lykkedes for dem. Indstillingen hos mine spillere var i orden, og de gjorde, hvad de kunne, men forskellen var bare for stor. (kilde: Fyens.dk)

Tenna Kappel, anfører:

- Brøndby er et klassehold, og det viste de i dag. Vi må lægge os fladt ned og erkende, at de er milepæle foran os. De styrer mod det danske mesterskab, og er i mine øjne favorit til at vinde titlen. Vi er derimod nødt til at trække arbejdshandskerne på. Vi har nogle vigtige kampe foran os, og det er nu vi som hold skal vise, hvad vi består af. Vi skal arbejde endnu hårdere og kræve endnu mere af hinanden til træning, så vi kan blive ved med at rykke os.

Luk