Menu

Ny spiller i Odense Q: Kamilla Ø. Jensen

image - Vi har jo været en del nye, der skulle spilles ind, men alle har været rigtig søde til at tage imod mig, og jeg føler, at jeg passer godt ind i holdets spillestil, fortæller Kamilla Ø. Jensen.
08. august 2018 kl. 15:09
Læs interview med offensivprofil Kamilla Ø. Jensen, der henover sommeren er skiftet til Odense Q.

Odense Q-offensiven har fået en stærk og talentfuld tilgang i form af Kamilla Ø. Jensen, der kommer til fra KoldingQ.

Den 21-årige angriber har en lang og målrig fortid i Næsby Boldklub, som hun har repræsenteret på både ungdoms- og seniorplan. Og det er ikke kun på fynsk grund, Kamilla har imponeret. Karrieren tæller også 22 optrædener fordelt på U16-, U17- og U19-landsholdene, og senest har hun i foråret '18 vundet 3F Liga-bronze og pokalsølv med KoldingQ.

Vi har taget en snak med 3F Liga-truppens nye angrebses om skiftet og den første tid i de nye omgivelser.


Velkommen til, Kamilla. Hvad motiverede dig til at skifte til Odense Q?

- Nu er jeg jo stadig rimelig ny i 3F Liga-sammenhæng, så jeg vil gerne have så meget erfaring som muligt. Det kræver, at man får en masse spilletid, og det følte jeg, at mine chancer var bedre for her i Odense. Og så har jeg tidligere haft Morten som træner i Næsby, og jeg vidste, at han var en god træner at komme til. Det var egentlig det, jeg lagde vægt på, da jeg tog beslutningen om at skifte.


Hvordan har du oplevet den første tid med dine nye holdkammerater?

- Den har været super god, og jeg er faldet rigtig godt til her efter kun to uger. Vi har jo været en del nye, der skulle spilles ind, men alle har været rigtig søde til at tage imod mig, og jeg føler, at jeg passer godt ind i holdets spillestil.


Hvad er det for nogle kvaliteter, du bringer til truppen?

- Jeg kommer med noget fart og farlighed oppe foran. Vi får brug for at score mål, og det tror jeg på, at jeg kan bidrage med.


Lørdag spiller I første turneringskamp på udebane mod oprykkerne fra FC Thy - ThistedQ. Hvordan ser du frem mod din ligadebut for Odense Q?

- Jeg glæder mig. Vi har haft en god opstart, hvor vi lige har skullet finde hinanden, men vi er alle sammen klar til at komme i gang mod et stærkt FC Thy - ThistedQ-hold.


Kamilla og co. sparker lørdagens kamp i gang kl. 13:00 på Sparekassen Thy Arena.