Menu

Ny kommerciel leder i Odense Q: John Bæksted

image - Vi har et stort udviklingspotentiale, og nu hvor Odense Q er blevet moderklub til Team Odense Q, ser jeg også en spændende udfordring i at få etableret de rette synergieffekter i det samarbejde, fortæller John Bæksted.
20. juli 2018 kl. 20:02
Mød vores nye kommercielle leder, John Torben Bæksted, der her fortæller om sin nye rolle og de forretningsmæssige perspektiver i Odense Q.

John Torben Bæksted tiltræder som kommerciel leder i Odense Q, hvor han på – på frivillig basis – skal være med til at løfte det forretningsmæssige niveau i klubben.

Som en af hovedaktørerne bag etableringen af Team Odense Q har John høstet stor erfaring på både et sportsligt og forretningsmæssigt plan, og han ankommer med et veletableret kendskab til Odense Q og folkene omkring.

Vi har taget en snak med John om hans nye rolle og klubbens udfordringer på den kommercielle front.

Hvad motiverede dig til at tage stillingen?

- Det er meget det her med at få tingene til at vokse herude. Vi har et stort udviklingspotentiale, og nu hvor Odense Q er blevet moderklub til Team Odense Q, ser jeg også en spændende udfordring i at få etableret de rette synergieffekter i det samarbejde.


Hvad er det for nogle kompetencer, du kommer med?

- Jeg kommer med erfaring og kompetencer inden for projektledelse, og så har jeg et stærkt netværk. Jeg har bl.a. fået en masse gode erfaringer og relationer fra de sportslige og kommercielle opgaver i Team Odense Q-regi.


Har du sat dig nogle mål for indsatsen på det kommercielle område, kort- såvel som langsigtede?

- Først og fremmest skal vi holde fast i vores udvikling som klub, så vi hele tiden bliver ved med at rykke os opad. Et af de vigtige mål på kort sigt bliver at få samspillet mellem ungdom og senior til at køre på en måde, så det gavner alle parter, både sportsligt og forretningsmæssigt. Vi skal tiltrække flere sponsorer og kommercielle partnerskaber, og jeg tror på, at vi med den rette indgangsvinkel – kan gøre Odense Q til en meget attraktiv samarbejdspartner for en bred vifte af virksomheder.


Tilskuertallene fra 3F Liga-sæsonen 17/18 viste en stor fremgang, og som kommerciel leder skal du være med til at løfte tilskueroplevelsen til Odense Q’s hjemmekampe yderligere. Hvad kan vi i Odense Q gøre for at fastholde den positive udvikling på den front?

- Vi har flere ting på tegnebrættet. I den kommende sæson vil vi fx gerne invitere de fynske klubber med til 3F Liga-kampene, og dyrke relationen til de besøgende klubber ved at invitere dem med til en "Bag om Odense Q"-dag i uge 42. Her kan man så prøve at træne sammen med 3F Liga-spillerne og få et spændende indblik i miljøet omkring Odense Q. Det er i hvert fald et af de initiativer, vi arbejder på frem mod sæsonstart.


Hvis du er interesseret i et samarbejde med Odense Q, så kontakt John Bæksted på tlf. 53 85 03 25 eller via mail på sponsor@odenseq.dk.

Luk