Menu

Morten Christiansen: Vigtigt at få set alle spillerne an

image - Jeg tror på, at vi kan få en spændende og god kamp mellem et dansk og et svensk hold på nogenlunde samme niveau, fortæller Morten Christiansen.
09. februar 2018 kl. 20:42
Lørdag eftermiddag tager Odense Q imod svenske IFK Kalmar, som tilbage i november måned rykkede op i Damallsvenskan. Vi fangede 3F Liga-cheftræner Morten Christiansen til en snak om opgøret.

Hvad har I haft fokus på op til lørdagens kamp mod IFK Kalmar?

- Først og fremmest at vi skal forsøge at lukke bedre af, så de ikke scorer 6 mål. Det er i hvert fald udgangspunktet. Vi har selvfølgelig trænet, hvordan vi står på banen forsvarsmæssigt, men det handler også om, hvordan vi spiller bolden op fra forsvaret, så vi ikke sætter os selv under pres gennem hele kampen. Det er noget, vi har brugt tid på i løbet af ugen, og det er vi forhåbentlig blevet bedre til.

Er der ellers noget, du ser særligt frem til at få svar på undervejs?

- Jeg glæder mig til at se nogle flere spillere i aktion. Line Munk, Helena Vigen og Sandra Jakobsen er tilbage, og så har vi fået en ny spiller med, Michella Østergaard fra Næsby, som skal prøve at være med i morgen. Her i de første par kampe er det selvfølgelig vigtigt, vi får set alle spillerne an, og nu har vi været igennem næsten hele truppen. Efter kampen i morgen mangler vi kun at se Britta Olsen og Sofie Skallerup på banen.

Hvad kender I til gæsterne fra IFK Kalmar?

- Vi ved, at de lige er rykket op i den bedste svenske række, og at de for nylig tabte stort til FC Rosengård i en træningskamp. Ellers er alt ubekendt. Men det er nok et hold, der – lidt ligesom vores – er under udvikling, og jeg tror på, at vi kan få en spændende og god kamp mellem et dansk og et svensk hold på nogenlunde samme niveau. Det håber jeg i hvert fald.

Kampen mellem Odense Q og IFK Kalmar sparkes i gang kl. 13:00 på bane 1.

Luk